ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νικόλαος Βρεττός: Είναι συνταγματικά νόμιμο να καίμε τα δάση και να φυτεύουμε ανεμογεννήτριες;

Πώς θα αυξήσουμε τις ανεμογεννήτριες αφού δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος τοποθέτησής τους;
Νικόλαος Βρεττός: Είναι συνταγματικά νόμιμο να καίμε τα δάση και να φυτεύουμε ανεμογεννήτριες;

Ένα απλό ερώτημα, που ίσως ταλανίζει πολλούς Έλληνες πολίτες, έθεσε ο βουλευτής του Β3’Νότιου Τομέα Αθηνών με τη ΝΙΚΗ, Νικόλαος Βρεττός, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

«Είναι περιβαλλοντικά ορθό και σωστό και νόμιμο και συνταγματικά τεκμηριωμένο να καίμε τα δάση και να φυτεύουμε ανεμογεννήτριες;», διερωτήθηκε ο κ. Βρεττός.

Ο Νικόλαος Βρεττός έθεσε το ερώτημα πώς είναι δυνατόν να καταφέρουμε να τριπλασιάσουμε την παραγωγή από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.) όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός χωρίς να αυξήσουμε αντίστοιχα τον χώρο τοποθέτησης ανεμογεννητριών. «Που θα γίνουν αυτά (σ.σ. οι ανεμογεννήτριες), σε ποιους χώρους», ρώτησε.

«Αν μία χώρα είναι αδύναμη να προστατέψει το περιβάλλον είναι υποκρισία να φέρνει νομοσχέδια που υποτίθεται το προστατεύουν», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος βουλευτής αποκαλεί τον Κυριάκο Βελόπουλο βασιλιά των ΜΜΕ και λέει πως έχει περισσότερο πολιτικό χρόνο στα μέσα ακόμα και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δυστοπική κατάσταση επιπέδου NETFLIX- Βουλευτής έχει ζητήσει από τον Άδωνι Γεωργιάδη με γραπτή ερώτηση να απαντήσει για την υγεία και αυτός θελει να βγει στο Mega

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικόλαος Βρεττός: Είναι συνταγματικά νόμιμο να καίμε τα δάση και να φυτεύουμε ανεμογεννήτριες;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.