ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Οικονομόπουλος: Η Εκκλησία ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας – Να έχετε την πίστη σας – Να αγαπάτε τον Χριστό

Η ομολογία πίστης γι άλλη μία φορά από τον λαοφιλή αυτό Έλληνα τραγουδιστή αλλά και η αντίδραση του κόσμου, δείχνει αυτό που... κάνουν πως ξεχνάνε.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η Εκκλησία ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας - Να έχετε την πίστη σας - Να αγαπάτε τον Χριστό
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ομολογία πίστης από το Νίκο Οικονομόπουλο κατά τη διάρκεια συναυλίας του, μπροστά σε χιλιάδες νέους και νέες, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το πλήθος κόσμου που έσπευσε να τον ακούσει και να συμπλεύσει μαζί του.

«Η Εκκλησία ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθάει πραγματικά τους ανθρώπους», τόνισε ο Νίκος Οικονομόπουλος και το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

«Επειδή είστε οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι εδώ μέσα, να έχετε την πίστη σας, να αγαπάτε τον Χριστό, όπως κάνω και εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε και την Εκκλησία και τον Χριστό», υπογράμμισε, με τους θεατές της συναυλίας να συνεχίζουν να επευφημούν και να επικροτούν.

«Η ομολογία πίστεως στις μέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολη για πολλούς, ντρέπονται να κάνουν το σταυρό τους, ντρέπονται να πούνε ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, την οικογένειάς μας. Και αν πούμε Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια κάποιοι θα μας θωρήσουν…», σημείωσε με νόημα.

«Αγαπάω τον Χριστό, αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια» κατέληξε, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στην συναυλία του.

Η ομολογία πίστης γι άλλη μία φορά από τον λαοφιλή Έλληνα τραγουδιστή αλλά και η θερμή αντίδραση του νεαρού κυρίως κοινού που ήταν παρόν, δείχνει αυτό που κάνουν πως δεν… βλέπουν τα ελληνικά ΜΜΕ. Ότι η Ελλάδα, άσχετα απ’ όσα θέλουν να περάσουν προς τα έξω οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, άσχετα με όσα νομοθετούνται, παραμένει μία χώρα κυρίως πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version