ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Υποκλινόμαστε στη μνήμη των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού

«Ας είναι αιώνια η μνήμη τους και ας παραμείνει το παράδειγμά τους ζωντανό, οδηγός για την ελευθερία και την ενότητα του έθνους μας».

Νίκος Παπαδόπουλος - ΝΙΚΗ: Υποκλινόμαστε στη μνήμη των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

«Με βαριά καρδιά και αστείρευτο δέος, υποκλινόμαστε στη μνήμη των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, που με το αίμα τους έγραψαν νέες σελίδες δόξας και θυσίας στην ιστορία του Ελληνικού έθνους. Δεν δείλιασαν μπροστά στο βάρβαρο Ασιάτη, Τούρκο γκρίζο λύκο. Δεν δείλασαν μπροστά στο θάνατο», ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ, σε post του στο Youtube.

«Στάθηκαν αντάξιοι των μεγάλων ηρώων μας, με την αφοσίωσή τους στην Πατρίδα και τον ακατάβλητο αγώνα για την ελευθερία της Κύπρου μας. Η θυσία τους δεν ήταν μάταιη· είναι φάρος που θα φωτίζει αιώνια τις καρδιές και τις ψυχές των Ελλήνων, δείχνοντας τον δρόμο της ανδρείας, της τιμής και της Πατριωτικής αρετής για τις γενιές που θα ακολουθήσουν», υπογράμμισε.

«Ας είναι αιώνια η μνήμη τους και ας παραμείνει το παράδειγμά τους ζωντανό, οδηγός για την ελευθερία και την ενότητα του έθνους μας. Ζήτω η Κύπρος μας !!!
Ζήτω η Ελλάδα μας!!!», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι ο Τάσος (Αναστάσιος) Ισαάκ (1972 – Δερύνεια Αμμοχώστου, 11 Αυγούστου 1996) ήταν Ελληνοκύπριος ο οποίος δολοφονήθηκε βάναυσα από Τούρκους στην διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου.

Ο Σολωμός Σολωμού (Αμμόχωστος, 1970- Δερύνεια Αμμοχώστου, 14 Αυγούστου 1996) δολοφονήθηκε από Τούρκο έποικο υπουργό του ψευδοκράτους, την ημέρα της κηδείας του δολοφονηθέντος εξαδέρφου του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο.

Exit mobile version