ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε την σκληρή αλήθεια για τα εμβόλια της AstraZeneca

Τι άλλο είπε λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας στο Νίκο Παπαδόπουλο; Ότι το εμβόλιο της Astra Zeneca είχε μείνει στα αζήτητα, καθώς δεν το χορηγούσε κανένας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε την σκληρή αλήθεια για τα εμβόλια της Astra Zeneca και έμειναν όλοι άναυδοι
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

«Όταν κυκλοφόρησε το εμβόλιο της Astra Zeneca είχε ένδειξη ότι μπορεί να έχει επιπλοκές», απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Παπαδόπουλου, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ, προς το Υπουργείο Υγείας με θέμα «Η επίσημη παραδοχή της AstraZeneca ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού συνδέεται με πιθανές παρενέργειες προκαλεί ανησυχία σε εκατομμύρια πολίτες που τα έλαβαν».

Δηλαδή τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης; Ότι ήξεραν όλοι, εκτός από τον απλό λαό στον οποίο επιβλήθηκε υποχρεωτικά ο εμβολιασμός, για τις παρενέργειες.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, υπογράμμισε πως το εμβόλιο αυτό ευθύνεται και για τον θάνατο μίας γυναίκας στην Κρήτη.

Να θυμίσουμε δε πως η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας (Κικίλιας – Πλεύρης), είχε αποφασίσει την υποχρεωτική χορήγηση του εμβολίου της Astrazeneka σε ηλικίες 40 έως 44 και δη σε γυναίκες. Δηλαδή η άτυχη 44χρονη από την Κρήτη είχε ως μόνη επιλογή, να εμβολιαστεί με ένα εμβόλιο για το οποίο ήταν γνωστές, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, οι πιθανές παρενέργειές του.

Τι άλλο είπε λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας στο Νίκο Παπαδόπουλο; Ότι το εμβόλιο της Astra Zeneca είχε μείνει στα αζήτητα, καθώς δεν το χορηγούσε κανένας, γι αυτό η εταιρεία απέσυρε το εμβόλιο. Και πως να μη μείνει στα… αζήτητα όταν πλέον είχαν γίνει γνωστές και αποδεκτές επίσημα οι παρενέργειές του;

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι είναι γνωστό πως ένα εμβόλιο χρειάζεται για να πάρει έγκριση κλινικές μελέτες ετών αλλά στην περίπτωση του COVID συμφωνήθηκε μία ταχεία διαδικασία.

Exit mobile version