ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άκης Τσελέντης την είδε «πλανητάρχης» και συνεχίζει να βγάζει τον εγωμανή καημό του στη ΝΙΚΗ

Με τίποτα δεν μπορεί να «καταπιεί» ο φαντασμένος Τσελέντης ότι δεν βγήκε πρώτος στο ευρωψηφοδέλτιο - Συνεχίζει να πετάει λάσπη στη ΝΙΚΗ
Ο Άκης Τσελέντης την είδε «πλανητάρχης» και συνεχίζει να βγάζει τον εγωμανή καημό του στη ΝΙΚΗ

Παρόλο το ξεμπρόστιασμα και την κατακραυγή που εισέπραξε, ο Άκης Τσελέντης συνεχίζει καθημερινά να ρίχνει χολή για τη ΝΙΚΗ. Φαίνεται ότι βρήκε νέο νόημα στη ζωή του, στο να δραματοποιεί την αποτυχία του να εκλεχθεί ευρωβουλευτής.

Από τη μέρα που πληγώθηκε η αφεντιά του και πέταξε τη μάσκα του «μετανοημένου χριστιανού», δεν έχει σταματήσει να επιτίθεται στους ανθρώπους που – δυστυχώς – τον πίστεψαν και του έδωσαν μια ευκαιρία να βοηθήσει τον τόπο. Δεν είναι τυχαίο που δεν στεριώνει πουθενά πολιτικά, γιατί έχει κομματικοποιήσει τον εαυτό του.

Έχει οριστεί από μόνος του «αρχηγός», και βρίσκεται σε πατοντινή αναζήτηση ακροατηρίου. Κάτι σαν τον Λεβέντη, αλλά σε πιο «ταρακουνημένο» (φταίνε τα ρίχτερ της σεισμολογίας μάλλον) και πιο αποτυχημένο, μιας και ο Λεβέντης κατάφερε τελικά να ικανοποιήσει λίγο την αρχομανία του, μπαίνοντας στη Βουλή. Ο Τσελέντης από την άλλη παραμένει στο καφενείο του Facebook να μονολογεί για τη «σέκτα» που έκανε σαμποτάζ στο… μεγαλείο του.

Από το βράδυ των ευρωεκλογών και για 5 συνεχόμενες μέρες, ο Τσελέντης δεν ασχολείται με τίποτε άλλο παρά με το πώς να ρίχνει λάσπη στη ΝΙΚΗ. Ούτε καν ασχολήθηκε να κάνει κριτική στην κυβέρνηση (τελικά οι παλιές αγάπες δεν ξεπερνιούνται), να πει κάτι για τα μηνύματα του λαού στην κάλπη και το νέο πολιτικό τοπίο. Τίποτα. Κόμπλεξ και λύσσα μόνο που δεν βγήκε πρώτος. Και αν είχε βγει θα ήταν τρισευτυχισμένος και θα μοίραζε ευχαριστώ στη ΝΙΚΗ.

Αλλά ποιο καλό της πατρίδας; Ποιο χριστιανικό φρόνημα; Ποια πολιτισμένη συμπεριφορά; Είναι ψιλά γράμματα αυτά για έναν ψωνισμένο. Οτιδήποτε άλλο από την πρωτιά στη λίστα των ευρωβουλευτών, δεν χωρούσε στον φαντασμένο κόσμο του καπετάν – Άκη. Αχάριστος, αγενέστατος προς τους άλλους υποψήφιους και υποκριτής μέχρι εκεί που δεν πάει.

Σαράντα ένας υποψήφιοι ευρωβουλευτές δήλωσαν ευγνώμονες για τον αγώνα που έδωσαν για την πατρίδα μέσω της ΝΙΚΗΣ και μόνο ο Τσελέντης άρχισε τις κατινιές γιατί του πάτησαν τον κάλο που έχει. Κρυβόταν ο άνθρωπος 3 μήνες πίσω από «μεγάλους σταυρούς», αλλά πόσο να αντέξει να κρυφτεί. Έχει και ο κάλος ένα όριο.

Στις νέες τραγελαφικές δημοσιεύσεις που κάνει για τη ΝΙΚΗ, ο Άκης Τσελέντης ούτε λίγο – ούτε πολύ γράφει ότι με κάποιο… μαγικό τρόπο του… κλέψανε τους σταυρούς (!) γιατί δεν είναι δυνατόν ο μέγας, ο τρανός, ο ανυπέρβλητος, ο τιτανοτεράστιος καπετάν – Άκης να πήρε μόνο 19.000 σταυρούς, την ώρα που «ένα άγνωστο celebrity» (έτσι ακριβώς χαρακτηρίζει τον Νίκο Αναδιώτη) πήρε 50.000 σταυρούς!

Στην παραζάλη του μηνύματός του, ο καπετάν – Άκης μετράει τα… likes που πήρε στο Facebook και δεν του βγαίνουν με τίποτα τα κουκιά της αυτοθέωσης. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι είχε δημιουργήσει… «πυρήνες σε όλη την Ελλάδα» (!) που «δεν είχαν αφήσει χωριό για χωριό». Αυτός δεν ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής, ήταν ο Μπαϊντενόπουλος μαζί με όλο το επιτελείο των ΗΠΑ! Σε λίγο θα μας πει ο Άκης ότι του στείλανε θετικό feedback και τα δέντρα! Βρε τι εωσφορική έπαρση είναι αυτή;

«Θεώρησα ότι ως πιστός Χριστιανός βρήκα το λιμάνι μου αλλά ήταν ένα λιμάνι όπου κατακλυζόταν από κύματα δολοπλοκίας», γράφει παρακάτω και αμέσως διαπιστώνουμε τρικυμία στο λιμάνι (του) και στο κρανίο. «Πιστός χριστιανός» από τα Lidl, που θεωρούσε επικίνδυνη τη Θεία Κοινωνία στον καιρό της πανδημίας και συνεχίζει να το ισχυρίζεται. Τόσο πιστός.

Κύριε Άκη, μια και έχεις τόσους «πυρήνες» στην Ελλάδα, φτιάξε ένα κόμμα να αυτοθαυμάζεσαι και βάλε μπρος για την «Τσελεντιάδα». Τόσα πολιτικά ψώνια έχει η χώρα, ας έχει κι ένα ακόμα. Σε 3 χρόνια θα κάνεις «πυρηνικό» πάταγο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άκης Τσελέντης την είδε «πλανητάρχης» και συνεχίζει να βγάζει τον εγωμανή καημό του στη ΝΙΚΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.