ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αρχομανής Βελόπουλος «έφαγε» και τον Παύλο Σαράκη, την τελευταία προσωπικότητα που είχε απομείνει στην Ελληνική Λύση!

Διέγραψε τον Π. Σαράκη ο εγωπαθής Κυριάκος Βελόπουλος, που μεθοδικά «σβήνει» όποιο στέλεχος νοιώθει ότι του τρώει τη... δόξα
Ο αρχομανής Βελόπουλος «έφαγε» και τον Παύλο Σαράκη, την τελευταία προσωπικότητα που είχε απομείνει στην Ελληνική Λύση!

Καμία άλλη λαοφιλή προσωπικότητα δεν μπορεί να ανεχτεί στο κόμμα του ο αρχομανής Κυριάκος Βελόπουλος που θέλει να τραβάει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Δεν ήταν πολλά τα ψηφοδέλτια άλλωστε που αναγράφουν το όνομα του προέδρου ως σήμα… κατατεθέν κάτω από το όνομα του κόμματος (και η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε το ίδιο) και μάλιστα με… κοτσαρισμένη φωτογραφία του Βελόπουλου όπως ήταν πριν… 10 χρόνια και βάλε.

Απόδειξη της εγωμανίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης ήταν και τα φτωχότατα βιογραφικά που ενέταξε στο ευρωψηφοδέλτιο για να μην προσεχτεί από τον κόσμο καμία άλλη προσωπικότητα εκτός από τον ίδιο. Άκρον άωτον της κοροϊδίας στο ευρωψηφοδέλτιο, η επιλογή της άγνωστης αλλά συμπαθέστατης 76χρονης κυρά – Γαλατώς, που ήρθε δεύτερη σε σταυρούς γιατί οι μεθοδεύσεις του Βελόπουλου είχαν σκοπό να βγουν ευρωβουλευτές άτομα που θα μπορεί να τα «καπελώσει» απόλυτα.

Είχε που είχε αέρα αλαζονείας ο Βελόπουλος με το 4,44% που είχε πάρει στις εθνικές εκλογές, ήρθε και το 9,30% στις ευρωεκλογές και ο πωλητής των επιστολών του Ιησού ξέφυγε εντελώς. Όσο πιο πολύ ανεβαίνει το κόμμα του, τόσο πιο πολύ αγωνία έχει να προστατεύει το αρχηγηλίκι του.

Και έτσι στράφηκε εναντίον της μοναδικής προσωπικότητας που έχει απομείνει να ξεχωρίζει στην Ελληνική Λύση. Εδώ και κάμποσες μέρες είχε αρχίσει να σκάβει τον πολιτικό «λάκκο» του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Παύλου Σαράκη, γιατί ο δεύτερος εξέφρασε έντονες διαφωνίες για την πολιτική του κόμματος σε δύο θέματα: το τραγικό ευρωψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους «φαντάσματα» και τα «ανοίγματα» του Βελόπουλου προς τη ΝΔ, στο βάθος των οποίων μπορεί να υπάρχει και συζήτηση συνεργασίας.

Από τη στιγμή που ο Παύλος Σαράκης εξέφρασε αυτές τις διαφωνίες, μπήκε στη μαύρη λίστα του Βελόπουλου, όπως παλαιότερα είχε μπει και ο Αντώνης Μυλωνάκης που έφυγε… νύχτα από το κόμμα με αυτά που είδε. Ο σπεσιαλίστας στον «κιτρινισμό» προσωπικοτήτων με συκοφαντίες, Στέφανος Χίος, αφού πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή του Alert Tv (ιδιοκτησίας Βελόπουλου), άρχισε να κυκλοφορεί φήμες περί κάποιου… μασόνου που υπάρχει στην Ελληνική Λύση, υπονοώντας τον Παύλο Σαράκη. Προφανώς αυτό το σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα το εκτέλεσε με εντολή Βελόπουλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Παύλος Σαράκης αντέδρασε έντονα στη «κίτρινη» λάσπη του Βελόπουλου και προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά. Δεν πέρασαν παρά 2-3 εικοσιτετράωρα και η Ελληνική Λύση (ο Βελόπουλος δηλαδή) ανακοίνωσε τη διαγραφή του Παύλου Σαράκη από τη ΚΟ του κόμματος.

«Έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή εξέλιξη για το κόμμα του Βελόπουλου. Ο Παύλος Σαράκης ουσιαστικά ήταν το νούμερο 2 στην Ελληνική Λύση. Ήταν ο μόνος που ξεχώριζε από τους αχυρανθρώπους που συντηρεί ο Βελόπουλος. Πολλοί ψηφοφόροι έδιναν συγχωροχάρτι στις φαφλατάδικες κορώνες του Βελόπουλου, γιατί έβρισκαν αποκούμπι στο σοβαρό και συνεπή λόγο του Παύλου Σαράκη. Ειδικά στην εξεταστική για τα Τέμπη και στον γάμο των ομοφυλόφιλων, ο Σαράκης είχε διαπρέψει. Κι όμως ο Βελόπουλος πρόδωσε την ψήφο του λαού και έθεσε εκτός κόμματος έναν πρωτεργάτη της ανόδου των ποσοστών.

Τελικά η Ελληνική Λύση δεν μπορεί να… λύσει ούτε τα προβλήματα του οίκου της. Η παθολογική ανασφάλεια του Βελόπουλου, κατατρώει κάθε πνεύμα ομαδικότητας και ωθεί στην έξοδο κάθε χαρισματικό πολιτικό. Αποδεικνύεται ότι ο Βελόπουλος δεν θέλει ισότιμους συνεργάτες, θέλει μόνο αυλικούς που τον υπακούνε τυφλά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο αρχομανής Βελόπουλος «έφαγε» και τον Παύλο Σαράκη, την τελευταία προσωπικότητα που είχε απομείνει στην Ελληνική Λύση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πέτρος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.