ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός της Τετάρτης 18/4/2018

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 18 Απριλίου 2018. Νεφώσεις και τοπικές βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα βορειότερα ηπειρωτικά της χώρας αναμένονται την Τετάρτη 18/4/2018. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα, κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 18 Απριλίου 2018.

Νεφώσεις και τοπικές βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα βορειότερα ηπειρωτικά της χώρας αναμένονται την Τετάρτη 18/4/2018. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα, κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού σε Αττική – Θεσσαλονίκη.

Αττική:

Αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, και η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version