ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου

Ο ΟΠΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Στίβου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2019, στη Ντόχα του Κατάρ.
Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου

Ο ΟΠΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Στίβου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2019, στη Ντόχα του Κατάρ.

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από 16 αθλητές και αθλήτριες και τις προσπάθειές τους στηρίζει ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ.

Μέλη της ελληνικής αποστολής επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, όπου τους υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας και τους εξέφρασαν θερμές ευχές για υψηλές επιδόσεις και επιτυχίες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Κρίστυ Αναγνωστοπούλου (Δισκοβόλος), Σταματία Σκαρβέλη (Σφύρα), Πάνος Γαβριήλ (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΠΑΠ), Βασίλης Σεβαστής (Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ), Μιχάλης Αναστασάκης (Σφύρα), Ραφαέλα Σπανουδάκη (Σπρίντερ 100 μ. και 200 μ.), Γκλόρια Πριβιλέντζιο (Μαραθωνοδρόμος), Γιάννης Κουτσιώρας (Εθνικός Προπονητής ΣΕΓΑΣ)

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΠΑΠ, Πάνος Γαβριήλ, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ στηρίζει διαχρονικά την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Είμαστε υπερήφανοι για τη μακρόχρονη συνεργασία που έχουμε με τον ΣΕΓΑΣ. Τα τελευταία χρόνια στηρίζουμε έμπρακτα την Εθνική Ομάδα Στίβου και θα θέλαμε να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είμαστε δίπλα στις προσπάθειες που κάνουν οι αθλητές για να σηκώσουν ψηλά και να τιμήσουν την ελληνική σημαία».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, δήλωσε: «Η συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον ΣΕΓΑΣ είναι μία συνεργασία δύο εκ των μεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων φορέων του ελληνικού αθλητισμού. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να έχουμε ως χορηγό μας τον ΟΠΑΠ, μια σημαντική εταιρεία που στηρίζει διαχρονικά αθλητικές ομοσπονδίες και αθλητές. Πιστεύουμε ότι οι αθλητές μας θα επιστρέψουν από τη Ντόχα με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια».

Τα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχουν οι άνδρες της ελληνικής αποστολής είναι: 110 μέτρα με εμπόδια, επί κοντώ, μήκος, σφυροβολία και 50 χιλιόμετρα βάδην. Τα αγωνίσματα στα οποία θα πάρουν μέρος οι γυναίκες είναι: 200 μέτρα, 400 μέτρα, επί κοντώ, δισκοβολία, σφυροβολία, Μαραθώνιος, 20 χιλιόμετρα βάδην και 50 χιλιόμετρα βάδην.

Κάντε follow στο Sportime

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Μητσοτάκης μπροστά στα ονόματα των 57 νεκρών: Μάλλον μπέρδεψε το «υποκλίνομαι» με το «υποκρίνομαι»

Μητσοτάκης μπροστά στα ονόματα των 57 νεκρών: Μάλλον μπέρδεψε το «υποκλίνομαι» με το «υποκρίνομαι»

«Σόου» υποκρισίας μπροστά στις κάμερες έκανε ο πρωθυπουργός, ενώ εδώ και 2 χρόνια προσβάλλει τα θύματα των Τεμπών με κάθε δυνατό τρόπο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ορκωμοσία ΠτΔ – Κωνσταντίνος Τασούλας: Η κυβέρνηση φώναξε «άξιος» ενώ ο λαός έχει φωνάξει ήδη «ανάξιος»

Ορκωμοσία ΠτΔ – Κωνσταντίνος Τασούλας: Η κυβέρνηση φώναξε «άξιος» ενώ ο λαός έχει φωνάξει ήδη «ανάξιος»

Ξεπεσμός για την ποιότητα της δημοκρατίας, η ορκωμοσία ενός ΠτΔ που εκφράζει μόνο το κόμμα του και συνέβαλε στη συγκάλυψη των Τεμπών

Κοινωνία
Κοινωνία: Νικόλαος Παπαδόπουλος: «Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του “εγκλήματος” όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα»

Νικόλαος Παπαδόπουλος: «Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του “εγκλήματος” όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα»

«Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του "εγκλήματος" όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος: Να απομακρυνθούν άμεσα οι βλάσφημες κακοτεχνίες του Χριστόφορου Κατσαδιώτη που προσβάλλουν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη

Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος: Να απομακρυνθούν άμεσα οι βλάσφημες κακοτεχνίες του Χριστόφορου Κατσαδιώτη που προσβάλλουν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη

Ότι «ο κατασκευαστής ενήργησε δήθεν μέσα στα όρια της ελευθερίας της τέχνης δεν ευσταθεί».

Κοινωνία
Κοινωνία: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025.

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος: Η ασυδοσία της «τέχνης» στο μεγαλείο της

Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος: Η ασυδοσία της «τέχνης» στο μεγαλείο της

«Δεν έχει ανάγκη υπερασπίσεως ο Κύριος μας, η η Παναγία μας και οι Άγιοί μας, αλλά εμείς έχομε χρέος να εκφράσωμε την αντίθεσή μας».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Ας σοβαρευτούν οι καλλιτέχνες και όλοι αυτοί που τους υποστηρίζουν γιατί οι καιροί δεν ενδείκνυνται

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Ας σοβαρευτούν οι καλλιτέχνες και όλοι αυτοί που τους υποστηρίζουν γιατί οι καιροί δεν ενδείκνυνται

«Εύλογα το λαϊκό θρησκευτικό αίσθημα ρωτά: Εάν θα μπορούσαν κάποιοι καλλιτέχνες να δημιουργήσουν αντίστοιχες παραμορφωτικές εκφράσεις προσώπων ή θεμάτων, τα οποία αφορούν το Κοράνι».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος: Γιατί πάντα επιλέγουν να μειώνουν μορφές αγίων, της Παναγίας και του Χριστού μας;

Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος: Γιατί πάντα επιλέγουν να μειώνουν μορφές αγίων, της Παναγίας και του Χριστού μας;

«Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις και στο παρελθόν που κάποιοι εκθέτουν έργα τους προσβλητικά για την πίστη μας».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ: Προσβολή του άρθρου 3 του Συντάγματος από την Εθνική Πινακοθήκη

Μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ: Προσβολή του άρθρου 3 του Συντάγματος από την Εθνική Πινακοθήκη

«Ασφαλώς, ο Θεός δεν έχει ανάγκη νομικής προστασίας, αλλά έχει ο πιστός».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος: Οι εικόνες δείχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι νοήματα ή έννοιες, συνεπώς δεν επιδέχονται ερμηνεία

Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος: Οι εικόνες δείχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι νοήματα ή έννοιες, συνεπώς δεν επιδέχονται ερμηνεία

«Εν προκειμένω, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν ερμηνεύει απλώς ορισμένα σύμβολα, αλλά αποδομεί πρόσωπα».

Κοινωνία
Κοινωνία: Καλαβρύτων Ιερώνυμος: Γιατί πρέπει η Ορθοδοξία να μετατραπεί σε αντικείμενο αισθητικής διαστροφής;

Καλαβρύτων Ιερώνυμος: Γιατί πρέπει η Ορθοδοξία να μετατραπεί σε αντικείμενο αισθητικής διαστροφής;

«Εάν σήμερα επιτρέπεται και προβάλλεται το "αλλόκοτο" και το "παραμορφωμένο" ως ιδεώδες, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Απαντήσεις για τις πιο χιλιοειπωμένες ανοησίες που ακούστηκαν προς υπεράσπιση των βλάσφημων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Νικόλαος Παπαδόπουλος: Αν το έκανε ο καλλιτέχνης για το σπίτι του ή μία γκαλερί Κολοπετινίτσης θα συμφωνούσαμε για την ελευθερία της τέχνης

Νικόλαος Παπαδόπουλος: Αν το έκανε ο καλλιτέχνης για το σπίτι του ή μία γκαλερί Κολοπετινίτσης θα συμφωνούσαμε για την ελευθερία της τέχνης

«Σίγουρα ήταν μία εν θερμώ αντίδραση αλλά δεν είμαι ο Κόναν ο Βάρβαρος, έτσι που με παρουσιάζουν, ότι μπήκα και τα έκανα λίμπα».

Κοινωνία
Κοινωνία: Αισχρή απόφαση Βουλής: Μείωσαν τον μισθό του πολύτεκνου Ν.Παπαδόπουλου που υπερασπίστηκε την πίστη, και τον Καραμανλή τον χειροκροτούν 2 χρόνια

Αισχρή απόφαση Βουλής: Μείωσαν τον μισθό του πολύτεκνου Ν.Παπαδόπουλου που υπερασπίστηκε την πίστη, και τον Καραμανλή τον χειροκροτούν 2 χρόνια

Υπολογίζουν περισσότερο τα... τζάμια από τα τερατουργήματα της Εθνικής Πινακοθήκης, απ' ότι τους 57 νεκρούς των Τεμπών που προσβάλλουν συνεχώς με τη συμπεριφορά τους

Κοινωνία
Κοινωνία: Ο Παντελής Περιβολάρης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Η αδελφότητα της ασημένιας σκόνης»

Ο Παντελής Περιβολάρης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Η αδελφότητα της ασημένιας σκόνης»

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου «Η αδελφότητα της ασημένιας σκόνης» του Παντελή Περιβολάρη!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μάτι: Αυτή η οργή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη – «Καιγόμαστε» φωνάζουν οι οικογένειες και ο λαός, 7 χρόνια μετά

Μάτι: Αυτή η οργή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη – «Καιγόμαστε» φωνάζουν οι οικογένειες και ο λαός, 7 χρόνια μετά

Οι οικογένειες των θυμάτων από το Μάτι, ζητούν κι εκείνες «οξυγόνο» δικαίωσης - Κοινή η εγκληματική πολιτική σε Μάτι και Τέμπη

Κοινωνία
Κοινωνία: Ταξχος (ε.α.) Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Η Μάχη στο Ύψωμα 731- Οι Θερμοπύλες της Ηπείρου [9 – 24 Μαρτίου 1941]

Ταξχος (ε.α.) Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Η Μάχη στο Ύψωμα 731- Οι Θερμοπύλες της Ηπείρου [9 – 24 Μαρτίου 1941]

Η ιστορία του Ταξχου (ε.α.) Παναγιώτη Σπυρόπουλου!

Κοινωνία
Κοινωνία: Κόβουν το 1/4 του μισθού του Παπαδόπουλου επειδή κατέβασε τις βέβηλες εικόνες;

Κόβουν το 1/4 του μισθού του Παπαδόπουλου επειδή κατέβασε τις βέβηλες εικόνες;

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος θα δεχθεί μομφή.

Κοινωνία