ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ψυχίατρος του Ωνασείου Δημήτρης Σούρας τα βάζει με το κίνημα του ΛΟΑΤΚΙσμου σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή

Θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή πήρε ο Ψυχίατρος του Ωνασειου, Δημήτρης Σούρας.
O Ψυχίατρος του Ωνασείου Δημήτρης Σούρας τα βάζει με το κίνημα του ΛΟΑΤΚΙσμου σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν… γλύτωσε από το κίνημα του ΛΟΑΤΚΙσμου, το οποίο επιτέθηκε στον γνωστό κωμικό για τη σάτιρά του, κατηγορώντας τον για κακοποιητικό λόγο και προσβολή ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή πήρε ο Ψυχίατρος του Ωνασείου, Δημήτρης Σούρας, ο οποίος υπογράμμισε κατά την διάρκεια της παράστασης του δημοφιλούς κωμικού πως τα φύλα είναι ΜΟΝΟ δύο, επαναλαμβάνοντας το αρκετές φορές με ένταση και δεχόμενος το χειροκρότημα του κοινού.

Διαβάστε επίσης:

Δικαιωματιστικός θίασος: Όταν βλασφημούνται τα θεία η σάτιρα «δεν έχει όρια» – Όταν ο Σεφερλής σατιρίζει «το» Nemo, τότε πέφτει woke πέλεκυς

Αντώνης Καρυώτης: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του – Μπροστά στα κέρδη των εφοπλιστών σβήνουν και τα πιο αγνά χαμόγελα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Ψυχίατρος του Ωνασείου Δημήτρης Σούρας τα βάζει με το κίνημα του ΛΟΑΤΚΙσμου σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.