ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βασιλιάς Κι Εγώ: Παρουσίαση στο IFocus Photo Gallery

Σε λίγες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Βασιλιάς Κι Εγώ»
Ο Βασιλιάς Κι Εγώ: Παρουσίαση στο IFocus Photo Gallery

Ο Βασιλιάς Κι Εγώ: Σε λίγες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι και οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου του Ερίκ Καντονά που μετέφρασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπίλιος.

Ιδού το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Ο Βασιλιάς Κι Εγώ» και οι Εκδόσεις Δίχτυ θα σας συστηθούμε την ερχόμενη Τρίτη στις 7.30 το απόγευμα στην IFocus Photo Gallery, εκεί στη γειτονιά των θεάτρων και των βιβλίων.

Ελάτε να γνωρίσουμε την καριέρα και την προσωπικότητα αυτού του συναρπαστικού τύπου, παρέα με ανθρώπους που έζησαν από κοντά τα χρόνια της «βασιλείας» του στο Μάντσεστερ των 90s, όπως ο αγαπημένος Pygmalion Dadakaridesb και ο διαπρεπής επιστήμονας Manos Arvanitakis.

Αλλά και ο καλός μου φίλος Γιώργος Κούτουλας θα θυμηθεί την προσωπική του μονομαχία με τον διάσημο Γάλλο, ένα βράδυ του ’88 στο Καραϊσκάκη».

Ο βασιλιάς κι εγώ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βασιλιάς Κι Εγώ: Παρουσίαση στο IFocus Photo Gallery», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.