ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ που παλεύει για την Θράκη απέναντι στο τουρκόφωνο Κ.Ι.Ε.Φ. που κέρδισε τις εκλογές σε Ξάνθη και Ροδόπη

Μοιάζει να παλεύει μαζί με τη ΝΙΚΗ μόνοι, για τα αυτονόητα στη Θράκη.
Ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ που παλεύει για την Θράκη απέναντι στο τουρκόφωνο Κ.Ι.Ε.Φ. που κέρδισε τις εκλογές σε Ξάνθη και Ροδόπη

Ποιο είναι το Κ.Ι.Ε.Φ., το τουρκόφωνο κόμμα «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» που κέρδισε τις εκλογές στην Ξάνθη και την Ροδόπη είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτει ο Νίκος Παπαδόπουλος, Δρ. καρδιοχειρουργικής στο Α.Π.Θ. και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Ν.Δ., μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Youtube.

Eίναι, σημειώνεται, «το κόμμα που υπερασπίζεται την “τουρκική ταυτότητα” της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη μας, που στηρίζεται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και την Άγκυρα».

«Ευχαριστούμε την “τουρκική μειονότητα” που πήγε στις κάλπες σήμερα», δήλωσε μετά τις ευρωεκλογές η Τσιγδέμ Ασάφογλου, πρόεδρος του κόμματος. «Σήμερα ο κάθε μειονοτικός που πήγε και ψήφισε στην κάλπη, είπε πως “είμαι Τούρκος”», υπογράμμισε.

«Στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής άλλωστε, έχουν χρεωθεί περιπτώσεις κατασκοπίας στην Θράκη, την Σαμοθράκη και αλλού!», τονίζεται στο βίντεο του Νίκου Παπαδόπουλου.

«Πώς ο Άρειος Πάγος επέτρεψε την κάθοδο στις Ευρωεκλογές του τουρκόφρονου κόμματος που η Πρόεδρός του αναφέρει ευθαρσώς ότι όσι το ψήφισαν είναι ΤΟΥΡΚΟΙ;», διερωτάται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

«Θεέ μου φύλαξε την Ελλάδα μας, την Θράκη και την Μακεδονία μας

Λύκοι βαρείς μη φειδόμενοι του ποιμνίου εκύκλωσαν την πατρίδα μας. Πόσοι άχρηστοι μαζευτήκαμε εκεί στο κοινοβούλιο.Δεν κάνουμε τίποτα. Η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ Νέα Τάξη Πραγμάτων, θέλει να σβήσει τον Ελληνισμό και ο,τι αυτός πρεσβεύει. Μόνο εσύ Θεέ μου μπορείς να μας βοηθήσεις. Αμήν.

ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΑΥΤΌ ΚΟΜΜΑ. Να κηρυχθεί παράνομο. Οι τουρκόψυχοι εχθροί του Ελληνικού έθνους να μπουν φυλακή. Όποιοι “Έλληνες ” πολιτικοί δεν αντιδράσουν άμεσα, ο Ελληνικός λαός και ο Θεός και η ιστορία να τους κρίνει. Έλληνες, Αγρυπνείτε και Προσεύχεστε, για την Ελλάδα μας, την Θράκη και την Μακεδονία μας», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του ο Νίκος Παπαδόπουλος στο Facebook».

«Στη Θράκη μας εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού, ερήμην της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας του τόπου μας. ΒΛΕΠΕΙ; ΑΚΟΥΕΙ; ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ;», διερωτάται σε άλλη ανάρτησή του ο Νίκος Παπαδόπουλος που μοιάζει να παλεύει με τη ΝΙΚΗ μόνοι, για τα αυτονόητα στη Θράκη, την ώρα που το πολιτικό σύστημα της χώρας προτιμά την ένοχη σιωπή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ που παλεύει για την Θράκη απέναντι στο τουρκόφωνο Κ.Ι.Ε.Φ. που κέρδισε τις εκλογές σε Ξάνθη και Ροδόπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.