ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προσοχή! Δείτε τι θα συμβεί με τη Γραμμή 1 και τι με τις Γραμμές 2-3 – Τι θα γίνει με την Αττική Οδό λόγω τελικού

Μέχρι πότε θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τη γραμμή 1 οι επιβάτες και πότε αρχίζει να λειτουργεί μόνο για τους φιλάθλους.
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προσοχή! Δείτε τι θα συμβεί με τη Γραμμή 1 και τι με τις Γραμμές 2-3 – Τι θα γίνει με την Αττική Οδό λόγω τελικού

Με το Μετρό και τον Ηλεκτρικό να αποτελούν το βασικό μέσο μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, για τον μεγάλο τελικό του Conference League, στην OPAP Arena, στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης, είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι φίλαθλοι πως θα κινηθούν οι συρμοί.

Έτσι, η Γραμμή 1 θα λειτουργήσει έως τις 17:00 για τους επιβάτες, ενώ μετά τις 18:00 θα λειτουργεί ΜΟΝΟ για τους φιλάθλους.

H Γραμμή 2 και η Γραμμή 3 θα λειτουργούν κανονικά.

Τώρα, αναφορικά με τους φιλάθλους, όσοι έχουν κόκκινα εισιτήρια θα συγκεντρωθούν στον σταθμό του Νέου Φαλήρου.

Όσοι έχουν μπλε εισιτήρια θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ ενώ τα λευκά εισιτήρια θα συγκεντρώνονται στο σταθμό Ειρήνης και Θησείου.

Να σημειωθεί ότι η Αττική Οδός δεν θα κλείσει καθόλου, ενώ θα υππάρξει 5λεπτη διακοή κυκλοφορίας για τη διέλευση των λεωφορείων των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τρέλα για τον Ολυμπιακό από πρώην προπονητή των Ερυθρόλευκων που ήρθε για τον τελικό – Ο άνθρωπος είναι βαμμένος

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Πώς πέρασαν το βράδυ πριν τον αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προσοχή! Δείτε τι θα συμβεί με τη Γραμμή 1 και τι με τις Γραμμές 2-3 – Τι θα γίνει με την Αττική Οδό λόγω τελικού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.