ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Το μυστήριο με το Άλσος Φιλαδέλφειας και οι περίεργες κινήσεις το βράδυ της Τρίτης

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς το ρεπορτάζ του Sportime, στο οποίο γίνονταν λόγος για... μαύρη τρύπα στην ασφάλεια του τελικού στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Το μυστήριο με το Άλσος Φιλαδέλφειας και οι περίεργες κινήσεις το βράδυ της Τρίτης

Ένα τουλάχιστον ύποπτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν ομάδα αγνώστων εμφανίστηκε ξαφνικά στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και πέταξαν μπογιές στους άνδρες της ομάδας σεκούριτι που εκτελούσαν υπηρεσία κοντά στο Άλσος και την OPAP Arena.

Μάλιστα, το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει πως η επίθεση έγινε με όπλα paintball.

Ίσως το περιστατικό να είναι τυχαίο όμως το γεγονός πως στο σημείο θα βρεθούν δεκάδες χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα έχει σημάνει συναγερμό.

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς το ρεπορτάζ του Sportime, στο οποίο γίνονταν λόγος για… μαύρη τρύπα στην ασφάλεια του τελικού στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προσοχή! Δείτε που θα επιτρέπονται οι κάθετες διελεύσεις οχημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προσοχή! Δείτε τι θα συμβεί με τη Γραμμή 1 και τι με τις Γραμμές 2-3 – Τι θα γίνει με την Αττική Οδό λόγω τελικού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Το μυστήριο με το Άλσος Φιλαδέλφειας και οι περίεργες κινήσεις το βράδυ της Τρίτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.