ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Το τεράστιο πρόβλημα του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και η μαύρη τρύπα στην ασφάλεια

Μαύρη τρύπα το Άλσος στα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας;

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Το τεράστιο πρόβλημα του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και η έλλειψη συντονιστικού
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Βλέποντας κάποιος τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, διαπιστώνει την έλλειψη ενημέρωσης για το τι θα γίνει με το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Αστυνομία πετά το μπαλάκι στον Δήμο, καθώς οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν αφορούν στο Άλσος. Όμως, στο Δήμο Νεας Φιλαδέφλειας η μόνη ενεργή ανακοίνωση αναφορικά με τον αγώνα είναι ότι την Τετάρτη θα είναι κλειστά όλα τα δημόσια κτήρια.

Το Άλσος δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σε τι καθεστώς θα υπαχθεί. Η αίσθηση είναι πως θα απαγορεύεται οι είσοδος σε οσους δεν έχουν εισιτήριο στο Άλσος, ενώ βάσει ενός σχεδίου της Αστυνομίας, από το Άλσος θα περάσουν οι Ιταλοί φίλαθλοι της Φιορεντίνα για να πάνε στην OPAP Arena.

7.000 Ιταλοί θα περάσουν μέσα από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας; Και όμως αυτό είναι το ένα πιθανό σενάριο, σε ένα Άλσος που ο Δήμος δεν έχει ακόμα ανακοινώσει αν θα είναι κλειστό ή όχι.

Μαύρη τρύπα το Άλσος στα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας, καθώς εμπλέκονται πολλοί φορείς (Δήμος και Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου) και δεν φαίνεται πως υπάρχει συντονισμός μεταξύ τους, αν και θα έπρεπε.

Exit mobile version