ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακός και Πάντειον Πανεπιστήμιο «μαζί» για τις ακουστικές περιγραφές των εντός έδρας αγώνων

Σημαντική συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία προσφέρει το δικαίωμα σε άτομα με οπτικές αναπηρίες να απολαύσουν την ομάδα τους.
Ολυμπιακός και Πάντειον Πανεπιστήμιο «μαζί» για τις ακουστικές περιγραφές των εντός έδρας αγώνων

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέγραψε στις 28 Μαρτίου μνημόνιο συνεργασίας με το Πάντειον Πανεπιστήμιο για τις ακουστικές περιγραφές των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.

Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στην κοινωνική ομάδα των ατόμων με οπτικές αναπηρίες να βιώσει τον παλμό του γηπέδου και την εξέλιξη του αγώνα στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συνεργασίας:

«Την Τρίτη 28 Μαρτίου το Πάντειο Πανεπιστήμιο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκαναν ένα μικρό βήμα για τους ίδιους κι ένα μεγάλο βήμα για την κοινωνία μας.

Η πρύτανης του Πανεπιστημίου μας κα. Χριστίνα Κουλούρη Πάντειον Πανεπιστήμιο, Πρύτανις – Panteion University, Rector μαζί με τον υπεύθυνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας κ. Nikos Gavalas , υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με θέμα τις ακουστικές περιγραφές των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα, μιας και αυτές οι κοινωνικές ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να βιώσουν τον παλμό του γηπέδου καθώς και την έκβαση του αγώνα στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται από φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου μέσω της συχνότητας του Ράδιο Πάντειον Sports, αρχής γενομένης από την Κυριακή 2/4 και το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Ας ελπίσουμε το εν λόγω εγχείρημα να μην είναι κάτι εφήμερο, αλλά να καθιερωθεί ως ένας θεσμός, με απώτερο σκοπό την προσβασιμότητα όλων στα γήπεδα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός τόσο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε όσο και για τη συνεργασία.»

 

Προτεραιότητα να ανανεώσει ο Εμβιλά για τον Ολυμπιακό αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη

Ο Ινμπέομ έλαμψε και με την Κορέα και στον Ολυμπιακό θα πρέπει να διαχειριστούν μεγάλες προτάσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός και Πάντειον Πανεπιστήμιο «μαζί» για τις ακουστικές περιγραφές των εντός έδρας αγώνων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.