ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΑ Κατασκηνώσεις: Παράταση στις αιτήσεις

Παράταση θα πάρει το πρόγραμμα με τις κατασκηνώσεις του ΟΠΕΚΑ, αφού οι αιτήσεις θα μπορούν αν γίνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΟΠΕΚΑ και γι αυτό δόθηκε αυτή η παράταση, προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων να δηλώσουν τη συμμετοχής...
ΟΠΕΚΑ Κατασκηνώσεις: Παράταση στις αιτήσεις

Παράταση θα πάρει το πρόγραμμα με τις κατασκηνώσεις του ΟΠΕΚΑ, αφού οι αιτήσεις θα μπορούν αν γίνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59.

Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΟΠΕΚΑ και γι αυτό δόθηκε αυτή η παράταση, προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων να δηλώσουν τη συμμετοχής τους.

Σε περιπτώσεις δικαιούχων γονέων για τους οποίους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα τους ή όλα τα τέκνα παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση agrotikiestia@opeka.gr , τα εξής στοιχεία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστολή συμβάσεων: Σταδιακά οι πληρωμές από 7 Ιουλίου, ξεκινούν οι αιτήσεις από επιχειρήσεις

*ΑΜΚΑ ΓΟΝΕΑ

*ΑΜΚΑ ΤΕΚΝΟΥ

*ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟΥ

*ΟΝΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ

*ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟΥ

*ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟ

*ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΕΚΝΟΥ

*ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στη συνέχεια ο δικαιούχος θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί ο ίδιος πια να προβεί στην καταχώρηση της αίτησής του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΠΕΚΑ Κατασκηνώσεις: Παράταση στις αιτήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.