ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικό τέλος Πατούλη από τη Ν.Δ. – Ποιον θα στηρίξει ο Μητσοτάκης – Τι θα κάνει ο νυν περιφερειάρχης

Σημαντικές εξελίξεις στην περιφέρεια Αττικής μετά το ζεϊμπέκικο του Πατούλη ενώ καίγονταν η χώρα.
Οριστικό τέλος Πατούλη από τη Ν.Δ. – Ποιον θα στηρίξει ο Μητσοτάκης – Τι θα κάνει ο νυν περιφερειάρχης

Οριστικό τέλος στην στήριξη Πατούλη μετά το ζεϊμπέκικο την ώρα που καίγονταν η Ελλάδα ενώ η Ν.Δ. φαίνεται πως έχει ήδη βρει το πρόσωπο που θα υποστηρίξει στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Γιώργος Πατούλης δεν θα έχει τη στήριξη της Ν.Δ. για την περιφέρεια Αττικής αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την απόφαση να «κάψει» την υποψηφιότητά του μετά το ατόπημα του νυν περιφερειάρχη να εμφανιστεί να διασκεδάζει χορεύοντας ζεϊμπέκικο, την ώρα που στην κυριολεξία καίγονταν η Ελλάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ν.Δ. προσανατολίζεται να στηρίξει στις εκλογές για την περιφέρεια Αττικης τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, με τον οποίο ήδη είχε σχετική συνάντηση στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οριστικό τέλος Πατούλη – Ποιον θα στηρίξει η Ν.Δ. – Τι θα κάνει ο νυν περιφερειάρχης

Από την άλλη, αναφορικά με τον Γιώργο Πατούλη, πηγές θέλουν τον ίδιο να κατεβαίνει ως ανεξάρτητος στις εκλογές.

Ο Γιώργος Παπανανικολάου είναι δήμαρχος Γλυφάδας εδώ και εννέα χρόνια ενώ στις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωσε 79%.

Σε περίπτωση που δεν δεχθεί να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, τότε πιθανώς η Νέα Δημοκρατία θα επιστρατεύσει τον Νίκο Χαρδαλιά για υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Πατούλης – Γιάννης Σγουρός: Δύο κόσμοι αντίθετοι. Ζεϊμπέκικο στα αποκαΐδια από τη μία – Σπαζοκεφαλιά για λύσεις στην Αττική από την άλλη

Πρόκληση Πατούλη – Αύξησε κατά 2 εκατ. ευρώ τα έξοδα για shows και events εν μέσω Πυρκαγιών – Τι άλλο αποκάλυψε ο Γιάννης Σγουρός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστικό τέλος Πατούλη από τη Ν.Δ. – Ποιον θα στηρίξει ο Μητσοτάκης – Τι θα κάνει ο νυν περιφερειάρχης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.