ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικό τέλος Πατούλη από τη Ν.Δ. – Ποιον θα στηρίξει ο Μητσοτάκης – Τι θα κάνει ο νυν περιφερειάρχης

Σημαντικές εξελίξεις στην περιφέρεια Αττικής μετά το ζεϊμπέκικο του Πατούλη ενώ καίγονταν η χώρα.

Οριστικό τέλος Πατούλη - Ποιον θα στηρίξει η Ν.Δ. - Τι θα κάνει ο νυν περιφερειάρχης
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οριστικό τέλος στην στήριξη Πατούλη μετά το ζεϊμπέκικο την ώρα που καίγονταν η Ελλάδα ενώ η Ν.Δ. φαίνεται πως έχει ήδη βρει το πρόσωπο που θα υποστηρίξει στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Γιώργος Πατούλης δεν θα έχει τη στήριξη της Ν.Δ. για την περιφέρεια Αττικής αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την απόφαση να «κάψει» την υποψηφιότητά του μετά το ατόπημα του νυν περιφερειάρχη να εμφανιστεί να διασκεδάζει χορεύοντας ζεϊμπέκικο, την ώρα που στην κυριολεξία καίγονταν η Ελλάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ν.Δ. προσανατολίζεται να στηρίξει στις εκλογές για την περιφέρεια Αττικης τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, με τον οποίο ήδη είχε σχετική συνάντηση στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οριστικό τέλος Πατούλη – Ποιον θα στηρίξει η Ν.Δ. – Τι θα κάνει ο νυν περιφερειάρχης

Από την άλλη, αναφορικά με τον Γιώργο Πατούλη, πηγές θέλουν τον ίδιο να κατεβαίνει ως ανεξάρτητος στις εκλογές.

Ο Γιώργος Παπανανικολάου είναι δήμαρχος Γλυφάδας εδώ και εννέα χρόνια ενώ στις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωσε 79%.

Σε περίπτωση που δεν δεχθεί να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, τότε πιθανώς η Νέα Δημοκρατία θα επιστρατεύσει τον Νίκο Χαρδαλιά για υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Πατούλης – Γιάννης Σγουρός: Δύο κόσμοι αντίθετοι. Ζεϊμπέκικο στα αποκαΐδια από τη μία – Σπαζοκεφαλιά για λύσεις στην Αττική από την άλλη

Πρόκληση Πατούλη – Αύξησε κατά 2 εκατ. ευρώ τα έξοδα για shows και events εν μέσω Πυρκαγιών – Τι άλλο αποκάλυψε ο Γιάννης Σγουρός

Exit mobile version