ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Κασσελάκης μοιάζει να λέει τα αυτονόητα – Κόλλησε που δεν καταλάβαινε!

Ο Στέφανος Κασσελάκης τα είπε έξω από τα δόντια και η Μάρα Ζαχαρέα δεν καταλάβαινε!
Όταν ο Κασσελάκης μοιάζει να λέει τα αυτονόητα – Κόλλησε που δεν καταλάβαινε!

Καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, που μίλησε για την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε, ήταν και η απόφαση του να ζητήσει από 50 μέλη της ΚΕ να σταματήσουν να πληρώνονται από το κόμμα.

Κάπου εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι όντως έγινε αυτό και ότι θα πρέπει να σταματήσουν να λαμβάνουν τον μισθό αυτό και να πάνε να δουλέψουν όπου θέλουν.

Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε το βίντεο!

@xountikoulis Πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε από την ΚΕ η διαγραφή υποψηφιότητας του @Stefanos Kasselakis 50 από αυτά τα μέλη πληρώνονται από το κόμμα … #Κα#Κασσελακηςα#Ζαχαρεαt#StarChannelNewsΥ#ΣΥΡΙΖΑιμαι_εδω ##viral##foryou##fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – ΧουντιΚούλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ο Κασσελάκης μοιάζει να λέει τα αυτονόητα – Κόλλησε που δεν καταλάβαινε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.