ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αθήνας – Πού έχει μποτιλιάρισμα (LIVE)

Κίνηση επικρατεί σε αρκετούς δρόμους της πόλης καθώς η χώρα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό. Δείτε ζωντανά πού εντοπίζονται οι ουρές.  Οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή για να μπορέσουν να αντέξουν την κίνηση. Τα αυτοκίνητα κινούνται με ελάχιστη ταχύτητα σχηματίζοντας τεράστιες ουρές χιλιομέτρων ενώ η απεργίες στα ΜΜΜ δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Όπου παρατηρούνται «κόκκινα» σημεία...

Ουρές χιλιομέτρων
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κίνηση επικρατεί σε αρκετούς δρόμους της πόλης καθώς η χώρα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό. Δείτε ζωντανά πού εντοπίζονται οι ουρές. 

Οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή για να μπορέσουν να αντέξουν την κίνηση. Τα αυτοκίνητα κινούνται με ελάχιστη ταχύτητα σχηματίζοντας τεράστιες ουρές χιλιομέτρων ενώ η απεργίες στα ΜΜΜ δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Όπου παρατηρούνται «κόκκινα» σημεία σημαίνει πως το μποτιλιάρισμα είναι μεγάλο.

Σύμφωνα με την Τροχαία, μποτιλιάρισμα επικρατεί στην Αθηνών-Λαμίας, από τα ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό, στη λεωφόρο Κηφισού από το Μοσχάτο, στην Πέτρου Ράλλη από το ύψος της Γρ. Λαμπράκη και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου.

Οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κίνηση στους δρόμους από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (astynomιa.gr).

Exit mobile version