ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Χαμός στο «Χ» από χιλιάδες οργισμένα σχόλια για την επανεκλογή της στην Κομισιόν – «Είσαι η καταστροφή της ΕΕ – Δεν εκπροσωπείς κανέναν μας»!

Πανευρωπαϊκή κατακραυγή πολιτών στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο - ακόμα ελεύθερο - «Χ» - Πρωτοφανείς αντιδράσεις για την επανεκλογή της!
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Χαμός στο «Χ» από χιλιάδες οργισμένα σχόλια για την επανεκλογή της στην Κομισιόν – «Είσαι η καταστροφή της ΕΕ – Δεν εκπροσωπείς κανέναν μας»!

Κυριολεκτικά γίνεται το «έλα να δεις» από οργισμένα σχόλια ευρωπαίων πολιτών κάτω από την ανάρτηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο «Χ», όπου είχε τη… φαεινή ιδέα να ευχαριστήσει τους ευρωβουλευτές που την επανεξέλεξαν Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής! Να σημειώσουμε ότι η «σιδηρά κυρία» που επί των ημερών της η ΕΕ διανύει τη χειρότερη παρακμή της, συνολικά έλαβε 401 θετικές ψήφους, 284 κατά και 55 αποχές.

Πραγματικά είναι δύσκολο να έχουν υπάρξει ξανά τόσες χιλιάδες αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο ευρωπαίου αξιωματούχου, καθώς μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση έφτασαν να ξεπερνούν τις 6.000 και η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μηνύματα αποδοκιμασίας για την ανανέωση της θητείας της Φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν.

Ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι η ευρωπαϊκή ηγεσία σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών, εφόσον η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν είναι ψηφισμένη από τον λαό, αλλά από τα κυρίαρχα λόμπι των Βρυξελλών που συντηρούν όποιον θέλουν στην εξουσία. Η Φον ντερ Λάιεν χαρακτηρίζεται ως ένας ακόμα «δυνάστης» που επιβάλλεται από την ελίτ, χωρίς να την έχει ψηφίσει κανένας.

Ενδεικτικά στα σχόλια, πολίτες από όλη την Ευρώπη αποκαλούν την επανεκλογή της Φον ντερ Λάιεν ως «εφιάλτη για την Ευρώπη» γιατί θα αποτελειώσει το καταστροφικό έργο της που δεν είναι άλλο από το να αποδομήσει (κι άλλο) τη Δημοκρατία και να οδηγήσει την Ευρώπη σε ακόμα πιο ακραίες συνθήκες πολεμικής οικονομίας, φέρνοντας την στο χείλος ενός παγκόσμιου πολέμου.

Κάποιοι θεωρούν ακόμα και δεδομένο ότι η επανεκλογή της Φον ντερ Λάιεν έσβησε και την τελευταία ελπίδα για μια ειρηνική διευθέτηση στο Ουκρανικό, από πλευράς Ευρώπης. «Η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει άλλα 5 χρόνια με εσένα στο τιμόνι», γράφουν χαρακτηριστικά.

Πολλά είναι τα βιτριολικά σχόλια και για το σκάνδαλο PfizerGate, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και αφορά τα μυστικά deal κολοσσιαίων ποσών που έκανε με τον CO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. Οι πολίτες κατηγορούν την Φον ντερ Λάιεν για ατιμώρητη διαφθορά και την προτρέπουν ειρωνικά να αγοράσει άλλες 10 δισεκατομμύρια δόσεις… εμβολίου για να γίνει ξέπλυμα χρήματος και να πλουτίσει η ίδια. «Η θέση σου είναι στη φυλακή», της γράφουν πολλοί χρήστες του «Χ».

Άλλοι πολίτες κατηγορούν την Φον ντερ Λάιεν για τη ληστρική ατζέντα φόρων και περιορισμών ελευθεριών που φέρει η λεγόμενη «πράσινη μετάβαση», αλλά και για την εξελισσόμενη ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Αντιλαμβάνεται κανείς γιατί η ηγεσία των Βρυξελλών προωθεί εντατικά νόμους για τη φίμωση του διαδικτύου, όπως είναι το DSA. Ακριβώς για να φιμωθούν οι δημοκρατικές αντιδράσεις των ευρωπαϊκών λαών, όπως οι παραπάνω…

Δείτε τα σχόλια:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Χαμός στο «Χ» από χιλιάδες οργισμένα σχόλια για την επανεκλογή της στην Κομισιόν – «Είσαι η καταστροφή της ΕΕ – Δεν εκπροσωπείς κανέναν μας»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.