ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάλι ξύλο έπαιξαν αλλοδαποί με καρδρόνια στον Άγιο Παντελεήμονα και οι κάτοικοι τους πετούσαν νερά από τα μπαλκόνια

Για μία ακόμη φορά αλλοδαποί προκαλούν επεισόδια σε μια περιοχή της Αθήνας.
Πάλι ξύλο έπαιξαν αλλοδαποί με καρδρόνια στον Άγιο Παντελεήμονα και οι κάτοικοι τους πετούσαν νερά από τα μπαλκόνια

Βίντεο που ανέβασε ένας χρήστης του Twitter δείχνει αλλοδαπούς να παίζουν ξύλο καταμεσής του δρόμου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δυστυχώς εδώ και χρόνια αρκετές κεντρικές περιοχές της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας έχουν «περιέλθει» το έλεος των λαθρομεταναστών που άγονται και φέρονται λες και η χώρα μας είναι τσιφλίκι τους.

Συνήθως οι ομάδες αλλοδαπών μαλώνουν μεταξύ τους για το ποια θα έχει τον έλεγχο της κάθε περιοχής γύρω από διάφορες παράνομες δραστηριότητες.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό στον Αγίου Παντελεήμονα οι κάτοικοι αγανακτισμένοι έριχναν νερό στους αλλοδαπούς από τα μπαλκόνια σε μια προσπάθειά τους να τους κάνουν να σταματήσουν.

Δείτε παρακάτω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάλι ξύλο έπαιξαν αλλοδαποί με καρδρόνια στον Άγιο Παντελεήμονα και οι κάτοικοι τους πετούσαν νερά από τα μπαλκόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.