ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραίτηση Χαρδαλιά μετά το τέλος του καλοκαιριού για την κακή διαχείριση της φωτιάς στην Εύβοια;

Παραίτηση Χαρδαλιά: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα συγχαρητήρια που μοίρασε για το σβήσιμο των πυρκαγιών στην Ελλάδα, εξαίρεσε τον αρχηγό της πυροσβεστικής.
Παραίτηση Χαρδαλιά μετά το τέλος του καλοκαιριού για την κακή διαχείριση της φωτιάς στην Εύβοια;

Παραίτηση Χαρδαλιά: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα συγχαρητήρια που μοίρασε για το σβήσιμο των πυρκαγιών στην Ελλάδα, εξαίρεσε τον αρχηγό της πυροσβεστικής.

Παραίτηση Χαρδαλιά: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε συγχαρητήρια σε πολλά άτομα, για το σβήσιμο πολλών πυρκαγιών, όμως όχι και στον αρχηγό της πυροσβεστικής.

Το θέμα όμως είναι όμως αν θα υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις, για να παρθούν ευθύνες για όσα έγιναν για αρκετές μέρες, με τις πυρκαγιές στην χώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα έχει εύκολο έργο, στο να τις αποδώσει, σε κάποια άτομα. Ο ίδιος άλλωστε δεν οριοθέτησε το χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο θα γίνει αυτό, ωστε ίσως να προχωρήσει και σε γενικότερο ανασχηματισμό, με στόχο να βελτιώσει την γενικότερη εικόνα της κυβέρνησης, που επλήγη σημαντικά με τα όσα έγιναν με τις φωτιές.

Στο στόχαστρο του Μαξίμου σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται, παρά το γεγονός πως έχει και αρκετούς υποστηρικτές, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στον οποίο αποδίδονται «λάθη» και «κακή προετοιμασία», για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, σε Αττική, Εύβοια και πολλές άλλες περιοχές. Παρόλα αυτά το γενικότερα καλό του έργο, κάνουν δύσκολη την αποπομπή του.

Μάλιστα στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί η πληροφορία – χωρίς να επιβεβαιώνεται – πως ο Νίκος Χαρδαλιάς, όταν τελείώσει η φωτιά στην Εύβοια, σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό για λόγους ευθιξίας, κάτι που δύσκολα να κάνει αποδεκτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς αυτό θα ήταν ομολογία – παραδοχή αποτυχίας.

Μερικοί ρίχνουν ευθύνες, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για λεκτικές υπερβολές και Success Story, που δημιουργεί. Παρόλα αυτά θεωρείται αναντικατάστατος.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του ομιλία, «κάλυψε» τους δύο άντρες, όταν μίλησε για «επαγγελματισμό της Πολιτικής Προστασίας, τη δράση της αστυνομίας και του Λιμενικού».

Οπότε το μάρμαρο θα το πληρώσει μάλλον, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιές – πυρόπληκτοι: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης και οι αποζημιώσεις

Φωτιά στην Εύβοια για όγδοη συνεχόμενη ημέρα: Ο εφιάλτης συνεχίζεται!

Τζόλης: Πετάει για Αγγλία και γίνεται η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραίτηση Χαρδαλιά μετά το τέλος του καλοκαιριού για την κακή διαχείριση της φωτιάς στην Εύβοια;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.