ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα!

Το Πάσχα φέρνει πληρωμές για να νοικοκυριά που είναι… χτυπημένα από την κατάσταση που επικρατεί.
Πάσχα: Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα!

Πάσχα: Μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και έρχονται αρκετές πληρωμές για να πάρουν μία ανάσα οι καταναλωτές που το έχουν τόσο ανάγκη.

Βέβαια με τις αυξήσεις του ρεύματος και όχι μόνο που βλέπουμε και την κυβέρνηση να μην κάνει τίποτα γι’ αυτές, η βοήθεια αυτών των χρημάτων είναι ελάχιστη.

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι πολίτες θα λάβουν το έκτακτο επίδομα των 200 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους ως έκτακτο δώρο Πάσχα.

Από κει και πέρα, θα έχουμε πληρωμές συντάξεων από όλα τα Ταμεία για το μήνα Μάιο, ενώ μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα πρέπει να δοθεί και το Δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που μπήκαν σε αναστολή ή στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» θα πληρωθούν σε δύο δόσεις. Αναλυτικά:

Η πρώτη δόση δόθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022. Και αφορούσε όσους εντάχθηκαν στη «Συν-Εργασία» για οποιοδήποτε διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου-Μαρτίου 2022.

Η δεύτερη δόση του δώρου Πάσχα θα πρέπει να καταβληθεί από τους εργοδότες μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα: Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.