ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αυτή είναι η ποινή που θα αντιμετωπίσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ έγιναν πέντε απόπειρες δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας την παραμονή του θανάτου της
Πάτρα: Αυτή είναι η ποινή που θα αντιμετωπίσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ όσον αφορά την υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους με αδιευκρίνιστο, μέχρι στιγμής, τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό τις τελευταίες 13 ώρες πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας (29/1) φέρονται να έγιναν πέντε απόπειρες δολοφονία με κεταμίνη.

Τώρα όσον αφορά την ποινή που αντιμετωπίζει η κατηγορούμενη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι τρις ισόβια, εφόσον φυσικά κριθεί ένοχη. Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα οι καταδικασμένοι σε ισόβια μπορούν να αποφυλακιστούν μετά από τουλάχιστον 19 έτη στην φυλακή.

Ακόμη όμως κι αν κάτσει στη φυλακή και τα 25 χρόνια όπως ορίζει ο ποινικός κώδικας της χώρας μας για τα ισόβια, τότε το αργότερο στα 58 της χρόνια θα είναι ελεύθερη.

Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime ότι η Πίσπιρίγκου στην απολογία της τα ρίχνει στους γιατρούς, κάνοντας λόγο για ιατρικό λάθος.

Επίσης διαβάσατε στο Sportime ότι η Ρούλα ζήτησε κάτι που δεν γίνεται στην Ελληνική δικονομία, ενώ λίγο αργότερα προέκυψε η είδηση ότι βρέθηκαν τα πανιά που ενδέχεται να σχετίζονται με το φερόμενο ως έγκλημα.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα τα πολυζητημένα πανάκια.

«Σήμερα, θα ακούσουμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας και θα την ακούσουμε να δίνει απαντήσεις για τα πανάκια. Το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια.

Η γυναίκα αυτή είχε αποδείξει ότι είναι σατανικά χειριστική.

Ο τρόπος που έστησε τον θάνατο των παιδιών της, οι χειρισμοί που έκανε, πώς επέλεξε να τους δημιουργεί πρώτα κρίσεις, να οδηγούνται τα παιδιά στο νοσοκομείο, ο θάνατος να είναι εντός του νοσοκομείου, πώς η κεταμίνη είναι ουσία που υπάρχει μέσα στο νοσοκομείο, πώς σήμερα θα πάει και θα ισχυριστεί μέσω των δικηγόρων της να αποδείξουν οι γιατροί ότι εκείνη έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αφού μέσα στα νοσοκομεία υπάρχει η κεταμίνη», ανέφερε.

Πάτρα: Δείτε το ρεπορτάζ με την ποινή που αντιμετωπίζει η Πισπιρίγκου




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Αυτή είναι η ποινή που θα αντιμετωπίσει η Ρούλα Πισπιρίγκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.