ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα Αποκλειστικό: Η Ρούλα παρουσιαζόταν ως μάνατζερ του Μάνου

Σε γνωστή παρουσιάστρια είχε στείλει μήνυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου προκείμενου να προωθήσει τη καριέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα Αποκλειστικό: Η Ρούλα παρουσιαζόταν ως μάνατζερ του Μάνου
Πάτρα Αποκλειστικό: Η Ρούλα παρουσιαζόταν ως μάνατζερ του Μάνου
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με το ρεπορτάζ για τους γονείς των παιδιών από τη Πάτρα να έχει πάρει «φωτιά», όλο και περισσότερες απορίες δημιουργούνται για τους δύο γονείς των τριών άτυχων κοριτσιών.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί κατηγορούμενη για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας μέσω της χρήσης κεταμίνης, όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως.

Η πρώτη συνομιλία της μητέρας με τους αστυνομικούς προκαλεί, την ώρα που δύο δικηγόροι που ήταν να την αναλάβουν έχουν παραιτηθεί της υπεράσπισής της. Η μητέρα και η αδερφή της κατηγορούμενης πάντως, συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως είναι αθώα και να τη στηρίζουν.

Σε όλα αυτά βέβαια μεγάλη απορία προκαλεί η στάση του πατέρα. Που βρίσκεται ο εξαφανισμένος πατέρας τώρα μετά τις εξελίξεις και που βρισκόταν βέβαια χωρίς να καταλάβει τι κάνει η γυναίκα του;

Σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», αποκαλύπτεται ένα μήνυμα το οποίο είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης, ζητώντας της να βοηθήσει τον πατέρα των 3 παιδιών, Μάνο.

Μάλιστα, η Ρούλα τότε παρουσιάστηκε ως μάνατζερ του τραγουδιστή Μάνου ενώ εντύπωση προκαλεί ότι το ζευγάρι τότε φέρεται να ήταν χωρισμένο.

Ακόμη, το μήνυμα στάλθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, όταν δηλαδή τα δύο παιδιά της οικογένειας, Μαλένα και Ίριδα είχαν πεθάνει και λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαβάζοντας το μήνυμα εξέφρασε το πόσο περίεργο του φαίνεται μετά το χαμό των δύο παιδιών αυτοί οι άνθρωποι να συνέχιζαν τη ζωή τους σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Το μήνυμα της Ρούλας στη παρουσιάστρια:

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του Μάνου Δ… από την Πάτρα. Ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη γι’ αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.»




 

Exit mobile version