ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου τα ρίχνει στους γιατρούς για την κεταμίνη

Τι θα υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της για τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα με τα τρία παιδιά.

Τι θα υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της για τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα με τα τρία παιδιά και την χορήγηση κεταμίνης.
Τι θα υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της για τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα με τα τρία παιδιά και την χορήγηση κεταμίνης.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πάτρα: Η ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί έφτασε και όπως προκύπτει πρόθεσή των δικηγόρων της είναι να ρίξουν όλα στους γιατρούς όσον αφορά την κεταμίνη. Μάλιστα η κατηγορούμενη μητέρα αναμένεται να ζητήσει να υποβληθεί σε ανιχνευτή ψεύδους μέσω το δικηγόρου της.

Νωρίτερα πάντως διαβάσατε στο Sportime ότι η Ρούλα ζήτησε κάτι που δεν γίνεται στην Ελληνική δικονομία, ενώ λίγο αργότερα προέκυψε η είδηση ότι βρέθηκαν τα πανιά που ενδέχεται να σχετίζονται με το φερόμενο ως έγκλημα.

Τώρα όσον αφορά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, αναμένεται να ρίξει την ευθύνη στους γιατρούς, όσον αφορά την κεταμίνη.

Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα που χάθηκαν τόσο πρόωρα θα πρέπει απαντήσει απέναντι σε γνωματεύσεις γιατρών και καταθέσεις μαρτύρων (γιατροί και νοσηλευτές).

Έτσι θα πρέπει να πείσει για τις ενέργειές της μέσα στα νοσοκομεία και τη συμπεριφορά της που αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτέλεσαν και τις ισχυρές ενδείξεις σε βάρος της.

Τώρα στο ερώτημα, αφού όχι εκείνη, ποιος δηλητηρίασε το παιδί της, τη μικρή Τζωρτζίνα δηλαδή. Η θέση θα είναι ότι πρόκειται για ιατρικό λάθος και ότι δεν έδωσε εκείνη την ουσία στο κοριτσάκι της.

Θα υποστηρίξει δηλαδή ότι αυτή τη μεγάλη ποσότητα η οποία (μεταξύ άλλων) ευθύνεται για την απώλεια του παιδιού, την χορήγησαν οι γιατροί κατά λάθος. Και μάλιστα όχι όταν η μικρή βρισκόταν στο δωμάτιο νοσηλείας, αλλά όταν μπήκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ουδέποτε είχε την κατοχή της τη συγκεκριμένη ουσία. Παράλληλα δεν θα προσπαθήσει να κατηγορήσει άλλους, αλλά θα κάνει λόγο για λάθος από πλευράς των γιατρών.

Πάτρα: Δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο ρεπορτάζ



Exit mobile version