ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παύλος Μαρινάκης: Ούτε που κατάλαβε τι έγινε στις ευρωεκλογές – Δεν πειράζει θα το καταλάβει στις βουλευτικές

Συνεχίστε εσείς τα… τρελά σας με τους γάμους ομοφύλων, τις τεκνοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, την παλαβή πολιτική στο μεταναστευτικό και το 28% θα γίνει σύντομα κάτω από 20%.
Παύλος Μαρινάκης: Ούτε που κατάλαβε τι έγινε στις ευρωεκλογές – Δεν πειράζει θα το καταλάβει στις βουλευτικές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε δήλωση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, το οποίο βρήκε τη Νέα Δημοκρατία να παλεύει να φτάσει το 28%.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας ήταν «πύρρειος» καθώς δεν πέτυχε τον στόχο του 33% που ήταν το ποσοστό της κυβερνητικής παράταξης στις προηγούμενες ευρωεκλογές.

Ο Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε πως το μήνυμα που πήρε η κυβέρνηση είναι πως πρέπει να «τρέξουμε πιο γρήγορα».

ΛΑΘΟΣ κύριε Μαρινάκη. Πάλι δεν καταλάβατε τίποτα. Το μήνυμα ήταν πως πρέπει να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση. Αφήστε τα… τρεξίματα, τα σπριντ και τα άλλα τρελά. Χρειάζεται η χώρα πολιτικές δυνάμεις που να βαδίζουν με σταθερότητα τον σωστό δρόμο. Τον δρόμο που χάραξαν οι παπούδες μας, οι γιαγιάδες μας, οι πατεράδες μας, οι μανάδες μας.

Συνεχίστε εσείς τα… τρελά σας με τους γάμους ομοφύλων, τις τεκνοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, την παλαβή πολιτική στο μεταναστευτικό, την έλλειψη σχεδίου για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την αδυναμία ελέγχου της αισχροκέρδειας, συνεχίστε να ακούτε τους χειροκροτητές αυλοκόλακες και επαγγελματίες παλαμάκηδες της τηλεόρασης και το 28% θα γίνει σύντομα κάτω από 20%.

Κρίμα που στην αντιπολίτευση δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμα κάποια φωνή που να μπορεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους και μέσα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έχουν φρίξει με αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024 : Μεγάλο Χαστούκι στη Νέα Δημοκρατία

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τις Ευρωεκλογές με το δικό του τρόπο (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παύλος Μαρινάκης: Ούτε που κατάλαβε τι έγινε στις ευρωεκλογές – Δεν πειράζει θα το καταλάβει στις βουλευτικές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.