ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδιά στο στόμα του «λύκου»: H Drag Queen που διάβασε παραμύθια στα παιδιά, παραδέχεται ότι «έμπλεξε» με ανήλικο στο παρελθόν!

Σε ποιους εμπιστεύονται τα παιδιά; Σε βίντεο από το 2020 η Drag Queen «RawBee Candles» παραδέχεται πως κόντεψε να μπει στη φυλακή από σχέση με ανήλικο!
Παιδιά στο στόμα του «λύκου»: H Drag Queen που διάβασε παραμύθια στα παιδιά, παραδέχεται ότι «έμπλεξε» με ανήλικο στο παρελθόν!

Δεν πέρασαν παραπάνω από δύο 24ωρα από τότε που στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών έπεσαν να «φάνε» την τομεάρχη Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Λάσπα, κατηγορώντας την για «τρανσοφοβία», «ομοφοβία» και «ρατσιστικό λόγο», και μια σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει περίτρανα την θέση της Κατερίνας Λάσπα και να αποδείξει γιατί η συναναστροφή μικρών παιδιών με άτομα που υιοθετούν μια πορνογραφική κουλτούρα, είναι παιδαγωγικό έγκλημα.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κατερίνα Λάσπα σε ανάρτηση της αποκάλεσε «αθλιότητα» την εορταστική εκδήλωση που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη με μια «Drag Queen να διαβάζει παραμύθια σε παιδιά 3 έως 12 ετών, ενώ πρόσθεσε πως «ο καθένας ας κάνει ότι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια». H εκδήλωση αίσχους προκάλεσε την κατακραυγή από μεγάλο μέρος της κοινωνίας, με τους διοργανωτές τελικά να αναγκάζονται να αλλάξουν τοποθεσία διεξαγωγής η οποία παρέμεινε μυστική, «πουλώντας» το αφήγημα πως αυτό έγινε λόγω μεγάλης… συμμετοχής.

O άνδρας που εμφανίστηκε ως Drag Queen μπροστά στα παιδιά και χρησιμοποιεί το «καλλιτεχνικό» ψευδώνυμο RawBee Candles, εμφανίζεται σε παλαιότερο βίντεο (χωρίς την αμφίεση) και ομολογεί πως παραλίγο να έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για σεξ με ανήλικο! Το βίντεο προέρχεται από ένα live του 2020 που είχε κάνει στα social media η RawBee Candles και σε κάποιο σημείο απαντά σε κάποιον σχολιαστή: «15 χρονών άτομα, τώρα να βρίσω; Εδώ 15 χρονών άτομα δεν πηδ@ω. Παραλίγο να μπω φυλακή σε μια φάση».

Να λοιπόν σε τι είδους άτομα εμπιστεύονται τα παιδιά τους όλοι όσοι έχουν μετατρέψει σε δόγμα τη δικαιωματιστική παράνοια και την νεοεποχίτικη woke κουλτούρα. Άνθρωποι ψυχικά ασταθείς που πάσχουν από ψυχοσεξουαλικές διαταραχές ταυτότητας, γίνονται «δάσκαλοι» μικρών και αθώων παιδιών, προκειμένου να κάνουν προπαγάνδα ελευθεριότητας και πανσεξουαλισμού. Άτομα που δεν διαθέτουν στεγανά σεξουαλικής ηθικής (και ηθικής γενικότερα, αφού το ένα επηρεάζει άμεσα το άλλο), κάνουν μάθημα σεβασμού στην «διαφορετικότητα» σε παιδιά μιας ηλικίας που δεν γνωρίζουν τι θα πει σεξουαλικότητα και δεν θα έπρεπε να γνωρίζουν. Άτομα που δεν έχουν ενδοιασμούς να συνευρεθούν με ανήλικα 15 ετών, άλλα δεν το κάνουν για να μην υπάρξουν ποινικές συνέπειες.

Όταν ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός παρακολουθεί αμέτοχος τον δημόσιο εκμαυλισμό μικρών παιδιών, τότε καταλαβαίνει πόση νοσηρότητα κρύβουν οι θεσμοί στην Ελλάδα του σήμερα.

Είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πραγματοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις για τα παιδιά, αλλιώς δεν διαθέτουμε κράτος, άλλα «ξέφραγο αμπέλι». Όπως θα ήταν αδιανόητο να οριστεί ως «εκπαιδευτής» των παιδιών ένας πρωταγωνιστής πορνό ταινιών ή μια στριπτιζέζ (ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού), το ίδιο αδιανόητο είναι να μπορεί ένας παρενδυτικός να κάνει μάθημα «στρατολόγησης» σε ανυποψίαστα παιδιά, βάζοντας μάλιστα σε περίοπτη θέση το lgbtq+ λάβαρο, σαν να πρόκειται για μύηση σε οργάνωση.

Ασφαλώς την μεγαλύτερη ευθύνη εδώ, την φέρουν οι γονείς και οι κηδεμόνες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να παραδίδουν την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους στα πιο ακατάλληλα και επικίνδυνα χέρια…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παιδιά στο στόμα του «λύκου»: H Drag Queen που διάβασε παραμύθια στα παιδιά, παραδέχεται ότι «έμπλεξε» με ανήλικο στο παρελθόν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.