ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε χρόνια χωρίς τον Θέμο – Κρίμα που δεν τον γνώρισαν όσοι λένε κακό λόγο γι αυτόν

Πατριώτης όσο λίγοι, άνθρωπος όσο λίγοι, δημοσιογράφος όσο λίγοι, αληθινός όσο λίγοι.
Πέντε χρόνια χωρίς τον Θέμο – Κρίμα που δεν τον γνώρισαν όσοι λένε κακό λόγο γι αυτόν

Πέντε χρόνια χωρίς τον Θέμο και πραγματικά είναι κρίμα που δεν τον γνώρισαν όσοι λένε κακό λόγο γι αυτόν.

Ο Θέμος Αναστιασιάδης εδώ και πέντε χρόνια δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ένας άνθρωπος που έβαλε το δικό του ιδιαίτερο χρώμα στα δημοσιογραφικά δρόμενα της χώρας μας, ήταν διαφορετικός από αυτό που πίστευαν οι περισσότεροι.

Στοργικός με τους συνεργάτες του, υποστηρικτικός, συνεπής, αυστηρός όποτε χρειάζονταν, είχε τον τρόπο να σε κάνει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Πέντε χρόνια χωρίς τον Θέμο – Κρίμα που δεν τον γνώρισαν όσοι λενε κακό λόγο γι αυτόν

Σε φρόντιζε ο Θέμος Αναστασιάδης και σε έκανε να νιώθεις ο δικός του άνθρωπος. Σπανίζουν πια στον χώρο άνθρωποι σαν τον Θέμο Αναστασιάδη.

Πατριώτης όσο λίγοι, άνθρωπος όσο λίγοι, δημοσιογράφος όσο λίγοι, αληθινός όσο λίγοι. Έφυγε ξαφνικά, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό, όμως ο Θέμος Αναστασιάδης ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που μένουν πάντα δίπλα σου. Σε καθοδηγούν με το παράδειγμά τους και σε κάνουν να αγαπάς περισσότερο τους γύρω σου και ειδικά τους συνεργάτες σου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέντε χρόνια χωρίς τον Θέμο – Κρίμα που δεν τον γνώρισαν όσοι λένε κακό λόγο γι αυτόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.