ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετρέλαιο κίνησης: Έρχεται απόφαση για επιδότηση τις επόμενες μέρες!

Και το πετρέλαιο κίνησης τις επόμενες μέρες αναμένεται να δεχτεί επέμβαση από την κυβέρνηση.
Πετρέλαιο κίνησης: Έρχεται απόφαση για επιδότηση τις επόμενες μέρες!

Αρκετά προβληματισμένοι ήταν οι πολίτες και οι επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν πετρέλαιο κίνησης στα οχήματα τους.

Συγκεκριμένα, έβλεπαν τους κατόχους βενζινοκίνητων οχημάτων, να παίρνουν την επιδότηση στην αντλία και η τιμή να πέφτει και το πετρέλαιο έφτανε να είναι ακριβότερο.

Πλέον όμως τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν και θα έχουμε σύμφωνα με πληροφορίες επέμβαση της κυβέρνηση και στο πετρέλαιο κίνησης.

Αυτό προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, με την κίνηση αυτή να θεωρείται το ελάχιστο που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση, με τον κόσμο να έχει δεχτεί τρομερή επιβάρυνση σε όλα.

Πετρέλαιο κίνησης: Τι περιμένει η κυβέρνηση!

Ωστόσο για να γίνει αυτή η επέμβαση πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος δημοσιονομικός χώρος, κάτι που ψάχνει το οικονομικό επιτελείο.

Παράλληλα οι κυβερνόντες ποντάρουν και στην πτώση του φυσικού αερίου, που θα φέρει και πτώση αντίστοιχα στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Αν και εφόσον αυτή η πορεία συνεχιστεί, τότε θα μειωθεί και η επιβάρυνση των κρατικών ταμείων για επιδοτήσεις για φυσικό αέριο και ρεύμα.

Μένει να δούμε τι άλλες κινήσεις θα κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να βοηθήσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, που παλεύουν κάθε μέρα για την επιβίωση τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρέλαιο κίνησης: Έρχεται απόφαση για επιδότηση τις επόμενες μέρες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.