ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Απίστευτες οι τιμές σε αυτές τις περιοχές – Θα πέσει παγωνιά!

Πετρέλαιο θέρμανσης: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας πωλείται ακριβότερα.
Πετρέλαιο θέρμανσης: Απίστευτες οι τιμές σε αυτές τις περιοχές – Θα πέσει παγωνιά!

Πετρέλαιο θέρμανσης: Η διάθεσή του άρχισε την Τρίτη (15/10) και ενδιαφέρον έχει να δούμε σε ποιες περιοχές της Ελλάδας οι είναι οι ακριβότερες.

Αρχικά να σημειώσουμε οτι η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται στα 1,19€/λίτρο. Αν και το καύσιμο είναι φέτος φθηνότερο δεν παύουν να υπάρχουν περιοχές, κυρίως νησιωτικές που οι κάτοικοι θα πληρώσουν περισσότερο για να ζεσταθούν από τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Πετρέλαιο θέρμανσης:: Σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών, οι περιοχές με τις υψηλότερες τιμές είναι:

  • Γλυφάδα: 1,25€/λίτρο,
  • Καρύταινα: 1,25€/λίτρο,
  • Άνδρος: 1,28€/λίτρο,
  • Σαμοθράκη: 1,38€/λίτρο,
  • Πάτμος: 1,52€/λίτρο,
  • Αγκίστρι: 1,45€/λίτρο.

Να σημειώσουμε οτι μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να εκδοθεί και η κοινή υπουργική απόφαση για το επίδομα θέρμανσης και τον τρόπο καταβολής στους δικαιούχους.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Mega Channel

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρέλαιο θέρμανσης: Απίστευτες οι τιμές σε αυτές τις περιοχές – Θα πέσει παγωνιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.