ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πρόβλημα τον πρώτο καιρό διάθεσης – Πού βρίσκονται οι τιμές!

Τι γίνεται με το πετρέλαιο θέρμανσης!

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πρόβλημα τον πρώτο καιρό διάθεσης – Πού βρίσκονται οι τιμές!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου άρχισε η διάθεση για το πετρέλαιο θέρμανσης, ωστόσο η αγορά παραμένει πάρα πολύ υποτονική.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές ακόμα δεν έχουν κινηθεί για να κάνουν τις παραγγελίες τους, παρότι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες.

Ο καιρός μέχρι τώρα παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή και έτσι κανείς δε βιάζεται ακόμα προκειμένου να δώσει λεφτά για να γεμίσει τις δεξαμενές του.

Όπως προαναφέραμε, οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες, με τις περισσότερες εταιρείες εμπορίας να κάνουν συνεργασίες με τράπεζες, προκειμένου να προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Αυτή τη στιγμή η ζήτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης, είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ακόμα και αν η τιμή είναι 20-25 λεπτά κάτω σε σχέση με πέρσι.

Σιγά-σιγά όμως ο καιρός αναμένεται να αλλάξει και οι καταναλωτές θα πρέπει να κινηθούν αναλόγως, για να προλάβουν όσο καλύτερες ευνοϊκές συνθήκες γίνεται, για την αγορά τους.

Φυσικά υπάρχουν και οι δικαιούχοι για το επίδομα θέρμανσης, που χρειάζεται να κάνουν και εκείνοι όλες τις παραίτητες ενέργειες.

Exit mobile version