ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιο κόμμα ζητά απαλλαγή των πολυτεκνικών οχημάτων από το κόστος των διοδίων

Το άρθρο 21 παρ. 2 του Συντάγματος προβλέπει ότι οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος.
Ποιο κόμμα ζητά απαλλαγή των πολυτεκνικών οχημάτων από το κόστος των διοδίων

Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΙΚΗΣ κατέθεσε τροπολογία στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., για απαλλαγή των πολυτεκνικών οχημάτων από το κόστος των διοδίων, με σκοπό την στήριξη της ελληνικής οικογένειας και ειδικά της πολύτεκνης οικογένειας και την διευκόλυνση της μετακίνησης της.

Να σημειωθεί πως το άρθρο 21 παρ. 2 του Συντάγματος προβλέπει ότι οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιο κόμμα ζητά απαλλαγή των πολυτεκνικών οχημάτων από το κόστος των διοδίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.