ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος ήταν ο βουλευτής που ευχαρίστησε το 60% των πολιτών που δεν πήγε να ψηφίσει και γιατί

Υπήρξε ένας βουλευτής που ευχαρίστησε τους πολίτες που δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Ποιος ήταν ο βουλευτής που ευχαρίστησε το 60% των πολιτών που δεν πήγε να ψηφίσει και γιατί

Στην πρώτη ολομέλεια της Βουλής μετά τις ευρωεκλογές, υπήρξε ένας βουλευτής που ευχαρίστησε τους πολίτες που δεν πήγαν να ψηφίσουν, καθώς όπως είπε, με τον τρόπο αυτό «απαξίωσαν εντελώς αυτό το ψεύτικο πολιτικό γίγνεσθαι και φαίνεσθαι».

Ο λόγος για τον βουλευτή του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, Νικόλαο Βρεττό.

«Αυτοί είναι οι νικητές (σ.σ. όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν). Κατευθείαν, στα μούτρα, μας πέταξαν την απαξίωση τους, ότι είμαστε ανίκανοι τελικά εμείς να τους αντιπροσωπεύσουμε. Είμαστε ανίκανοι να τους εμπνεύσουμε. Είμαστε ανίκανοι να τους πείσουμε πλέον ότι αγωνιζόμαστε για το καλό τους. Προσωπικά, μία και είμαι ο πρώτος ομιλητής από το κίνημα μας, θέλω τους 173.000 που επαναβεβαίωσαν με την ψήφο τους την παρουσία μας, να ζητήσω ακόμα ένα συγγνώμη και να τους ευχαριστήσω γιατί μας δώσαν άλλη μία ευκαιρία», υπογράμμισε ο Νικόλαος Βρεττός.

«Ένα συγγνώμη, γιατί δεν μπορέσαμε, παρ’ όλο που δουλέψαμε αρκετά τους 11 μήνες να παράξουμε ένα ξεκάθαρο πολιτικό λόγο, τέτοιο, έτσι ώστε να μην τους αφήσουμε μόνους τους. Αλλά να έχουμε και άλλους από τους πολίτες που απείχαν κοντά τους και δίπλα μας», συμπλήρωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιος ήταν ο βουλευτής που ευχαρίστησε το 60% των πολιτών που δεν πήγε να ψηφίσει και γιατί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.