ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύρινος όλεθρος στην Αττική: 100 αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα

Η κατάσταση στην Αττική γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Πύρινος όλεθρος στην Αττική: 100 αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα

Πύρινος όλεθρος στην Αττική: Από την Κυριακή (11/8) ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο κατακαίει την Βορειοανατολική Αττική, με την κατάσταση να γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Η φωτιά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και χαρακτηριστικό είναι πως υπήρξαν περισσότερες από 100 αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα που αφορούν την Αττική.

Οι ισχυροί άνεμοι, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, αφού οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχόμενες και οι εστίες φωτιάς συνεχώς αυξάνονται, φτάνοντας και σε κατοικημένες περιοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χώρες στέλνουν βοήθεια για να συνδράμουν τους Έλληνες πυροσβέστες, ενώ και η Κύπρος ετοιμάζει μία πολύ πολυμελή αποστολή για να βρεθεί στην χώρα μας.

Η Πυροσβεστική κάνει υπερπροσπάθεια, μήπως καταφέρει να περιορίσει κάπως το μέτωπο, που φτάνει ακόμα και τα 30 χλμ., ενώ ο καπνός έχει ταξιδέψει πάνω από 300 χλμ. πλέον.

Η περίμετρος στην οποία επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ξεπεράσει τα 15.000 στρέμματα, δείγμα της τεράστιας έκτασης που έχει πάρει η πυρκαγιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πύρινος όλεθρος στην Αττική: 100 αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.