ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΛ: Πότε θα γίνει η μεταφορά εννέα υπουργείων

Που βρίσκεται η υπόθεση του νέου Κυβερνητικού Πάρκου «Ανδρέας Λεντάκης».
ΠΥΡΚΑΛ: Πότε θα γίνει η μεταφορά εννέα υπουργείων

Στα 127 ανέρχονται τα κτίρια των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Υγείας, Τουρισμού, Πολιτισμού, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, τα οποία θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Νίκου Παπαθανάση, «ο διαγωνισμός για την υλοποίηση του νέου Κυβερνητικού Πάρκου “Ανδρέας Λεντάκης”, έχει ξεκινήσει» και «αναμένεται η υποβολή φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις 25 Οκτωβρίου» ενώ έκανε λόγο για έργο «που αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα», όπως το χαρακτήρισε.






Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γκρέυ: Τους εξέπληξε η Καίτη Γκρέυ

Σάμος: Το σπήλαιο της Παναγίας της Σπηλιανής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΥΡΚΑΛ: Πότε θα γίνει η μεταφορά εννέα υπουργείων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.