ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληρωμένη απάντηση Γονίδη σε Τατσόπουλο για Άγιο Παΐσιο: Τι ξέρεις από ψυχή;

Ο Σταμάτης Γονίδης «έβαλε στην θέση του» τον Πέτρο Τατσόπουλο για την ασέβειά του προς τον Άγιο Παΐσιο, αλλά και τη σειρά που προβάλλεται αυτό το διάστημα τηλεοπτικά.

Άγιος Παΐσιος: Ο Σταμάτης Γονίδης «έβαλε στην θέση του» τον Πέτρο Τατσόπουλο για την ασέβειά του προς του προς τον Άγιο, αλλά και τη σειρά.
Άγιος Παΐσιος: Ο Σταμάτης Γονίδης «έβαλε στην θέση του» τον Πέτρο Τατσόπουλο για την ασέβειά του προς του προς τον Άγιο, αλλά και τη σειρά.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» είναι βιογραφική σειρά, αφιερωμένη στη ζωή του γέροντα Παΐσιου η οποία προβάλλεται αυτό το διάστημα από το Mega και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, γεγονός που «αποτυπώνεται» και στην τηλεθέαση.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σε διάφορες τοποθετήσεις του μίλησε με απαξιωτικά τόσο για τον Άγιο και τη σειρά όσο και για την εκκλησία γενικότερα, κάνοντας λόγο για «αποβλάκωση που προχωράει».

Ο Σταμάτης Γονίδης σε ανάρτησή του εξέφρασε την έντονη αποδοκιμασία του κατά του Τατσόπουλου «Το να μην μιλάς καλά (για κάποιον) δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου, αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή;» σημείωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

Επίσης να σημειώσουμε ότι  κατά του Πέτρου Τατσόπουλου έχει κατατεθεί αγωγή 200.000 ευρώ από εκκλησιαστικό site μετά τις δηλώσεις του για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης στο προφίλ του στο Facebook


Δείτε την παρακάτω

Exit mobile version