ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτο Χέλι: Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς!

Μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη - Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού
Πόρτο Χέλι: Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό καθως στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα Σπέτσες και Πόρτο Χέλι συγκρούστηκαν δύο σκάφη με αποτέλεσμα – όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες – να έχουμε δύο νεκρούς και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Η σύγκουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος (κατά άλλες πληροφορίες ίσως να ήταν και αλιευτικό) που έπλεε στην περιοχή κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με μικρό βοηθητικό σκάφος (τέντερ) στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα.

Το σκάφος πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το μικρό βαρκάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο από τους επιβάτες του τέντερ και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Στην περιοχή σπεύδει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, ενώ παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί και οι τοπικές αρχές.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόρτο Χέλι: Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.