ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτο Χέλι: Σύλληψη του δράστη από τις αρχές

Ο Γάλλος που προκάλεσε το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι, βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών
Πόρτο Χέλι: Σύλληψη του δράστη από τις αρχές

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο Γάλλος που προκάλεσε το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι και κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος χειριστής του φουσκωτού, είχε εξαφανιστεί μετά από το συμβάν, ωστόσο έκανε την εμφάνιση του στο λιμεναρχείο, με συνοδεία δικηγόρου.

Όπως γίνεται γνωστό, στο σκάφος επέβαιναν 11 αλλοδαποί (έξι ενήλικες, πέντε παιδιά), το οποίο και συγκρούστηκε με το βαρκάκι που επέβαιναν τα τρία αδέρφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πόρτο Χέλι: Διέφυγε ο φερόμενος χειριστής του φουσκωτού

Οι δύο άντρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ η αδερφή του ενός είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένη και… παλεύει για τη ζωή τους.

Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, το Λιμενικό έκανε γνωστό ότι ο φερόμενος χειριστής, μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή, διέφυγε και έκτοτε αναζητούνταν.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί, όμως, ο άντρας παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο με δικηγόρο. Όπως έγινε γνωστό ο 44χρονος Γάλλος που φέρεται να οδηγούσε το φουσκωτό είχε μέσα στη νύχτα τηλεφωνική συνομιλία με μία από τις γυναίκες που επέβαιναν στο φουσκωτό και από εκείνη την ώρα το κινητό του παρακολουθούνταν και ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πολιτική Προστασία: Ενημερωτικά μηνύματα για προστασία από πυρκαγιές

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι τουρίστες που βρισκόντουσαν στο σκάφος, διέμεναν σε βίλα στο Πόρτο Χέλι και το βράδυ της Παρασκευής είχαν βγει για φαγητό στις Σπέτσες.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόρτο Χέλι: Σύλληψη του δράστη από τις αρχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.