ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς ο Άκης Τσελέντης σε μία ανάρτηση μετά τις ευρωεκλογές απέδειξε το πόσο λάθος ήταν η επιλογή του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ

Για να διαπιστώσει και ο άνθρωπος που σας έβαλε στη λίστα των ευρωβουλευτών πως πρέπει να ακούμε το λαϊκή βάση των ψηφοφόρων μας.
Πώς ο Άκης Τσελέντης σε μία ανάρτηση μετά τις ευρωεκλογές απέδειξε το πόσο λάθος ήταν η επιλογή του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ

Ευτυχώς… ο Άκης Τσελέντης ήρθε τρίτος σε ψήφους στις ευρωεκλογές με τη ΝΙΚΗ και έβγαλε στην επιφάνεια όλη την προβληματική της επιλογής του.

Ένας άνθρωπος που όλοι έβλεπαν πως είναι ξένο σώμα για τη ΝΙΚΗ και τα όσα αυτή πρεσβεύει, λίγες ώρες μετά την αποτυχία του να εκλεγεί ευρωβουλευτής «απασφάλισε» και απέδειξε πόσο δίκιο είχαν όσοι αντιδρούσαν στην επιλογή του.

Προσέξτε τι έγραψε στο Facebook.

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χιλιάδες (προσωπικές) ψήφους με τις οποίες με τιμήσατε και ας μην ανήκατε σε μεγάλο ποσοστό στη ΝΙΚΗ.

Στον αγαπητό μου εκλεγέντα ηθοποιό, μοντέλο, και διακεκριμένο πρόσωπο στη showbiz πιστό Χιστιανό Νίκο Αναδιώτη (προσόντα δυσεύρετα στις ημέρες μας) εύχομαι να βοηθήσουν οι βαθιές γνώσεις του να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου η ΝΙΚΗ θα κάνει το ντεμπούτο της.

Εγώ από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσθηκα ως «ξένο σώμα» στο κίνημα αυτό το οποίο κάθε τόσο μια υπερ-δογματική φαιδρή θρησκευτική υπο-ομάδα προέβαλε στα μέλη καταγγελτικά τις τεχνοκρατικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις μου περί κορονοϊού και θείας κοινωνίας, περί αμβλώσεων κλπ κλπ. ψάχνοντας μετά μανίας ανάμεσα στις χιλιάδες αναρτήσεις μου στο FB.

Θα συνιστούσα στον φωτισμένο Πρόεδρο κ Νατσιό ότι πρέπει να κρατήσει το πατριωτικό αυτό κίνημα, αν θέλει να ισχυροποιηθεί περεταίρω, μακριά από τακτικές θρησκευτικής σέκτας, υποκρισίας και υπογείων μεθοδεύσεων.

(**) Η ΝΙΚΗ έλαβε 19,000 ποιο πολλούς ψήφους απ ότι στις Εθνικές Εκλογές ίσως συνέβαλα και εγώ με μερικές από τις 19,700 που με τιμήσατε».

Θα ξεπεράσουμε την ειρωνία προς το Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος και είναι πλέον ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ.

«Εύχομαι να βοηθήσουν οι βαθιές γνώσεις του να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου η ΝΙΚΗ θα κάνει το ντεμπούτο της», ανέφερε ο Άκης Τσελέντης για το Νίκο Αναδιώτη, φανερά με ειρωνικό ύφος.

Δεν χρειάζονται όμως κ. Τσελέντη μόνο άνθρωποι με βαθιές γνώσεις για να αγωνιστούν για το συμφέρον της πατρίδας. Από επιστημοσύνη… χορτάσαμε. Χρειάζονται άνθρωποι να δώσουν τον αγώνα τους στην Ευρώπη με πνευματικότητα, στην οποία θα τολμήσω να πω πως με όσα αναφέρατε παραπάνω έρχεστε.. τελευταίος και καταϊδρωμένος.

Αυτή η «υπερ-δογματική φαιδρή θρησκευτική υπο-ομάδα» στην οποία αναφέρεστε, με φόντο όπως είπατε στο γεγονός ότι «προέβαλε στα μέλη καταγγελτικά τις τεχνοκρατικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις» σας περί «κορονοϊού και θείας κοινωνίας, περί αμβλώσεων κλπ κλπ.» δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ακολουθήσει κατά γράμμα τα όσα αναφέρονται στο Ευαγγέλιο. Το «ιερό Σύνταγμα» του κάθε χριστιανού πολίτη. Και εδώ να συμπληρώσω πως δυστυχώς και πάλι κ. Τσελέντη είστε ακατήχητος. Όπως πολλοί εντός του πολιτικού και επιστημονικού κόσμου. Στο «είπεν ο Κύριος», όλες οι επιστήμες του κόσμου υποκλίνονται.

Το Ιερό Ευαγγέλιο δίνει τις απαντήσεις σε όσα φαιδρά και αντιχριστιανικά έχετε υποστηρίξει όλον αυτόν τον καιρό. Εσείς ο ίδιος κ. Τσελέντη είστε το τρανό παράδειγμα με όσα παραπάνω γράψατε του «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

«Θα συνιστούσα στον φωτισμένο Πρόεδρο κ Νατσιό ότι πρέπει να κρατήσει το πατριωτικό αυτό κίνημα, αν θέλει να ισχυροποιηθεί περεταίρω, μακριά από τακτικές θρησκευτικής σέκτας, υποκρισίας και υπογείων μεθοδεύσεων», αναφέρετε σε άλλο σημείο της ανάρτησής σας στον λογαριασμό σας στο Facebook κ. Τσελέντη.

Και όλα αυτά, λίγες ώρες μετά την ήττα σας στις Ευρωεκλογές με τη ΝΙΚΗ. Δηλαδή αν βγαίνατε πρώτος σε ψήφους θα ίσχυαν όλα τα παραπάνω; Και θα συνεχίζατε να υπηρετείτε ένα κόμμα για το οποίο πιστεύετε όλα αυτά ή θα ακολουθούσατε τη δικιά σας ατζέντα;

Μήπως λοιπον, όπως καταλαβαίνετε έγινε το καλύτερο για εσάς που ήρθατε τρίτος; Πάντα να ξέρετε ο Παντοδύναμος και Άγιος Θεός ξέρει καλύτερα από εμάς και ότι επιτρέπει είναι για το καλό μας. Δείτε λοιπόν και αυτή την ήττα σας ως θείο δώρο αλλά και την ανάρτηση αυτή ως θεόσταλτο δώρο στη ΝΙΚΗ. Για να διαπιστώσει και ο άνθρωπος που σας έβαλε στη λίστα των ευρωβουλευτών πως πρέπει να ακούμε τη λαϊκή βάση των ψηφοφόρων μας.

Θα τολμήσω να πω, έχοντας πλήρη εικόνα των αντιδράσεων για την υποψηφιότητά σας ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, πως η παρουσία σας κ. Τσελέντη περισσότερο έβλαψε τη ΝΙΚΗ.

Επίσης, θα σας παρακαλούσα να ελέγξετε τις πηγές σας, ώστε να διαπιστώσετε την παιδαριώδη ανάλυση που κάνετε αναφορικά με το «επιτυχημένο» αποτέλεσμα των εκλογών.

θα ακολουθήσει πλήρης ανάλυση σε επόμενο δημοσίευμα. Που ίσως σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάποια πράγματα.

Νιώθω πάντως ότι αν και το… ταξίδι σας αυτό με τη ΝΙΚΗ φτάνει στο τέλος του, αν δει κανείς το πολιτικό σας παρελθόν σίγουρα έχετε και άλλα σχέδια για το μέλλον. Καλή σας επιτυχία σε ότι κάνετε και εύχομαι να βρείτε ένα πολιτικό χώρο που να σας αναπαύει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς ο Άκης Τσελέντης σε μία ανάρτηση μετά τις ευρωεκλογές απέδειξε το πόσο λάθος ήταν η επιλογή του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.