ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Θα αργήσουν οι πληρωμές

Παράταση στις αιτήσεις για το Power Pass, παράταση και στις πληρωμές!

Power Pass: Λόγω συνεχούς ροής αιτήσεων και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες, δίνεται παράταση ως τις 5 Ιουλίου.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με τις τιμές σε μάσκες και αντισηπτικά να αυξάνονται και αυτές στις παραλίες να τσούζουν πιο πολύ κι από τσίμπημα μέδουσας, το Power Pass αποτελεί μια μικρή… σταγόνα στον ωκεανό. Μόνο που και εδώ οι πληρωμές δεν αναμένονται άμεσα.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για το τι να προσέξετε στην αίτησή σας για να μην χάσετε το επίδομα, το οποίο πήρε πλέον παράταση ως τις 5 Ιουλίου.

«Λόγω συνεχούς ροής αιτήσεων και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες, δίνεται παράταση ως τις 5 Ιουλίου για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης για την αντιμετώπιση της αύξησης κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος (Power Pass) στη σχετική πλατφόρμα. Η προθεσμία έληγε στις 30 Ιουνίου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Πώς και που γίνεται η αίτηση για επίδομα ρεύματος

Power Pass – Η υποκρισία στο μεγαλείο της

Η κυβέρνηση αφού πρώτα νομοθέτησε υπερ των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας, τώρα δήθεν επιστρέφει μικροποσά από τα υπερκέρδη τους.

Είναι πραγματικά σκανδαλώδες, το ίδιο το κράτος να επιτρέπει ληστρικές πρακτικές εις βάρος πολιτών και δηθεν να επεμβαίνει πυροσβεστικά όταν το «έγκλημα» έχει συντελεστεί.

Το εν λόγω επίδομα του Power Pass έρχεται να προστεθεί και στα υπόλοιπα προεκλογικά επιδόματα, με τα οποία το Μαξίμου προσπαθεί απελπισμένα να διαχειριστεί την λαίλαπα ακρίβειας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Δεν θα πιστέψετε πόσα χρήματα έβγαλε ο Νίκος Γιάννης!

Survivor: Αποκαλύψεις από την Ναυσικά-Τι ασθένειες έπαθε;

Αλλαγές στα κεντρικά δελτία ειδήσεων

Exit mobile version