ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pride: Εννιά μέρες ακολασίας στη Θεσσαλονίκη – Σε αμηχανία ακόμα και οι βουλευτές της Ν.Δ. – Τι λένε στα κρυφά

Διαπιστώνουν με αμηχανία ότι η κυβέρνηση έχει απέναντί της μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος της Ν.Δ..
Pride: Εννιά μέρες ακολασίας στη Θεσσαλονίκη – Σε αμηχανία ακόμα και οι βουλευτές της Ν.Δ. – Τι λένε στα κρυφά

Ένα απόγευμα και λίγες ώρες ακολασίας και παρελάσεων Pride στη Θεσσαλονίκη έγινε εννιά μέρες συνεχόμενες προκλητικού ξεσαλώματος των μελών της LOATKI+ κοινότητας.

Οι μικρές εκδηλώσεις των προηγούμενων χρόνων έγιναν κεντρική εννιαήμερη εκδήλωση, που μπροστά της ωχριούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, της 28ης Οκτωβρίου, της 25ης Μαρτίου, της Μικρασιατικής Καταστροφής, της Γενοκτονίας των Ποντίων, της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των δημοτών στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι για άλλη μία φορά παραμένουν να κοιτούν αδύναμοι να αντιδράσουν στην επιβολή της woke ατζέντας, με το… έτσι θέλω.

Μεταξύ των πολιτών που αντιδρούν ιδιαίτερα είναι και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος έστειλε και σχετική επιστολή στον υποστράτηγο Γιώργο Παπαδόπουλο, γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, για να εκφράσει τις ανησυχίες του.

«Θα θέλαμε δια του παρόντος εγγράφου να σας ενημερώσουμε ότι γινόμαστε δέκτες ανησυχίας και παραπόνων δημοτών της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την χωροθέτηση των εκδηλώσεων του Εuropride Θεσσαλονίκης», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος.

«Η εμπειρία των παρελθόντων ετών από την ετήσια διεξαγωγή του Gay Pride έχει δείξει ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις του, προβαίνουν σε πράξεις προσβολής της Δημόσιας Αιδούς και των εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά με άσεμνες- γυμνές εμφανίσεις, επίδειξη ή εξομοίωση σεξουαλικών πράξεων και ερωτικών βοηθημάτων κλπ που φέρνουν σε δύσκολη θέση τους γονείς που θα βρεθούν με τα παιδιά τους στους κοινόχρηστους χώρους που διεξάγεται το Pride. Ομοίως υβριστικά συνθήματα σε βάρος της Ελλάδας και της Πίστης μας και πράξεις προσβολής, με αλλοίωση της ελληνικής σημαίας και με την τοποθέτηση εικόνων Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας σε γεννητικά όργανα συμμετεχόντων προκαλούν σοβαρότατη ηθική βλάβη σε όλους όσους αγαπάμε την Πατρίδα μας και είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί», τονίζεται.

«Σε πρόσφατη σχετική επίκαιρη ερώτηση του Κινήματος ΝΙΚΗ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο αρμόδιος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν αρνήθηκε τις συγκεκριμένες προσβολές αλλά επεσήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν επενέβη διότι δεν υπήρξαν σχετικές καταγγελίες πολιτών! Δεδομένου ότι η διάρκεια του φετινού Europride θα είναι 9 μέρες, από τις 21 έως τις 29 Ιουνίου, είναι θέμα μείζονος ανησυχίας για τους Θεσσαλονικείς και τις οικογένειές τους το πού θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις του και με ποιους όρους», συμπληρώνει ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

«Εξάλλου και η Κυβέρνηση των ΗΠΑ εξέδωσε Δελτίο Τύπου (17 Mαΐου 2024) εφιστώντας την προσοχή των πολιτών στα θέματα ασφάλειας που προκύπτουν, σημαίνοντας «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ για ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης σε εκδηλώσεις Pride». (2024.05.17. Worldwide Caution. U.S. DEPARTMENT of STATE –BUREAU of CONSULAR AFFAIRS.) Είναι αδιανόητο να αποκλειστεί το κέντρο της θεσσαλονίκης για όλο αυτό το διάστημα ως ακατάλληλο για παιδιά και τους γονείς τους», αναφέρεται.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, σε «μία Δημοκρατία είναι απαραίτητη προϋπόθεση η οριοθέτηση του δικαιωματισμού των κοινωνικών ομάδων και τα δικαιώματα της μίας να σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα της άλλης».

«Για τους λόγους αυτούς και ως Υπεύθυνη Υπηρεσία για την διεξαγωγή του Gay Pride σας δηλώνουμε ότι εκφράζουμε και τη δική μας ανησυχία ως Κίνημα συμμεριζόμενοι την αγωνία των πολιτών της Θεσσαλονίκης και διαμαρτυρόμαστε για το γεγονός ότι έως σήμερα δεν υπάρχει ενημέρωση και ένδειξη φροντίδας για τα θέματα που θίξαμε παραπάνω. Παρακαλούμε για την σχετική σας ενημέρωση και τις άμεσες ενέργειές σας», καταλήγει η επιστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως έντονες είναι οι αντιδράσεις και από βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι μένουν να… κουνούν το κεφάλι για την κατάντια του κόμματος της Ν.Δ..

«Μας κορόιδεψαν με τον ψευτογάμο, δεν πάει άλλο», αναφέρουν αρκετοί από τους βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι διαπιστώνουν με αμηχανία ότι η κυβέρνηση έχει απέναντί της μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος της Ν.Δ..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Pride: Εννιά μέρες ακολασίας στη Θεσσαλονίκη – Σε αμηχανία ακόμα και οι βουλευτές της Ν.Δ. – Τι λένε στα κρυφά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.