ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προπύλαια: Ημίγυμνοι άνδρες σε στάση προσοχής (vid)

Δείτε το σχετικό video του Sportime από τα Προπύλαια
Προπύλαια: Ημίγυμνοι άνδρες σε στάση προσοχής (vid)

Προπύλαια: Την περιέργεια και το ενδιαφέρον των περαστικών κίνησαν μερικοί άνδρες που το απόγευμα της Παρασκευής (28/4) παρατάχθηκαν σε στάση προσοχής στην Αθήνα.

Παρέμεναν σιωπηλοί, δεν θέλησαν να αναφέρουν το παραμικρό και ήταν ημίγυμνοι.

Πιθανότατα ήταν 36 και παραταγμένοι σε τριάδες, αλλά όχι ανά ύψος.

Είχαν επιλέξει μαύρο παντελόνι ή βερμούδα και σχεδόν όλοι μαύρα παπούτσια.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σταμάτησαν μπροστά τους για να παρακολουθήσουν τις κινήσεις τους, ενώ δεν έλειψαν οι φωτογραφίες και τα videos

Ίσως να προέβησαν σε κάποιου είδους διαμαρτυρία, δεδομένου ότι στάθηκαν απέναντι από την οδό Πανεπιστημίου 25-29.

Συγκεκριμένα παρατάχθηκαν με το βλέμμα στο Μέγαρο Αθήναι, το οποίο μεταξύ άλλων φιλοξενεί την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης.

Ύστερα από μειοδοτικό διαγωνισμό, επιλέχθηκαν ο πέμπτος κι έκτος όροφος του κτιρίου γραφείων.

Οι δύο αυτοί όροφοι, συνολικής επιφάνειας περίπου 1.640 τετραγωνικών μέτρων, ανήκουν στον ΟΠΑΠ, αποτελώντας, στα μέσα της δεκαετίας του 1960, τα πρώτα γραφεία του οργανισμού.

Το Μέγαρο Αθήναι κατασκευάστηκε το 1962 και αποτέλεσε μαζί με το γειτονικό Μέγαρο Ερμής ένα από τα πρώτα σύγχρονα κτήρια γραφείων της Αθήνας.

Η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης είναι αυτοτελής, υπάγεται στον Υπουργό Οικονομικών και συστάθηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Σκοπός της υπηρεσίας είναι ο συντονισμός στη σύνταξη του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης, καθώς και η παρακολούθηση και ο συντονισμός στην υλοποίηση των προγραμμάτων & έργων, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης που θα διατεθούν στην Ελλάδα.

Αναφορικά με τους ημίγυμνους άνδρες, έπειτα από λίγα λεπτά ορθοστασίας και ακινησίας, εγκατέλειψαν το σημείο και κινήθηκαν προς την πλατεία Ομονοίας.

Δείτε το σχετικό video του Sportime από τα Προπύλαια:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπύλαια: Ημίγυμνοι άνδρες σε στάση προσοχής (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.