ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προστασία Κύριας Κατοικίας: Πήρε νέα παράταση!

Νέα παράταση προθεσμίας πήρε το πρόγραμμα επιδότησης δανείων των πληγέντων του κορονοϊού, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, που αφορά την προστασία της κύριας κατοικίας.  Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ως και τις 31 Οκτωβρίου πήρε το σχετικό πρόγραμμα επιδότησης δανείων πληγέντων του κορονοϊού. Από τις 3 Αυγούστου 2020 οι πολίτες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό μπορούν...
Προστασία Κύριας Κατοικίας: Πήρε νέα παράταση!

Νέα παράταση προθεσμίας πήρε το πρόγραμμα επιδότησης δανείων των πληγέντων του κορονοϊού, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, που αφορά την προστασία της κύριας κατοικίας. 

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ως και τις 31 Οκτωβρίου πήρε το σχετικό πρόγραμμα επιδότησης δανείων πληγέντων του κορονοϊού.

Από τις 3 Αυγούστου 2020 οι πολίτες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό μπορούν να ωφεληθούν μέσω της επιδότησης του δανείου τους με εξασφάλιση στην κύρια κατοικία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν. 4714/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στη νέα πλατφόρμα, έως το τέλος Οκτωβρίου 2020.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προστασία Κύριας Κατοικίας: Πήρε νέα παράταση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.