Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων & Περιχώρων και ο Δήμος Περιστερίου σε μια μοναδική γιορτή δημιούργησαν τη μεγαλύτερη βασιλόπιτα.
Δημιουργήθηκε νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς από 30-35 βιοτεχνικά αρτοποιεία, ενώ ξεπέρασε τα 240 τετραγωνικά μέτρα και τους 3,5 τόνους βάρος!
Στη βασιλόπιτα τοποθετήθηκαν 200 φλουριά, τα οποία αντιστοιχούσαν σε ανάλογα δώρα, και η κοπή έγινε το απόγευμα από τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, παρουσία χιλιάδων πολιτών από το Περιστέρι και ολόκληρη την Αττική.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της βασιλόπιτας ήταν: 1.200 kg ζλεύρι ζαχαροπλαστικής, 600 kg μαργαρίνη λευκή, 470 kg Ζάχαρη, 440 kg γιαούρτι, 160 kg άχνη, 60 kg/μπέικιν πάουντερ, 470 αυγά, 750 πορτοκάλια, 40 kg ηλιέλαιο, 60 kg κονιάκ και 1,5 κουτί βανίλια.
Η Πρωτοχρονιά μέσα από βίντεο: Με πυροτεχνήματα, λάμψη αλλά και τρόμο έγινε η αλλαγή του χρόνου