Πρωτοσέλιδα για τo Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022
Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους τα πρωτοσέλιδα στις αθλητικές εφημερίδες.
Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους οι εφημερίδες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Κατεβάστε το φύλλο εντελώς δωρεάν ΕΔΩ
Κάντε εγγραφή δίνοντας το e-mail σας για να έχετε κάθε μέρα δωρεάν την e-sportime.
Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα

Αλέξανδρος Κωτάκης
Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.


«Καμπάνες» για 450.000 οδηγούς – Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ οχήματα!
Πολλά… ραβασάκια από την κυβέρνηση για τους οδηγούς!
Κοινωνία
Οι συνομιλίες Τραμπ – Πούτιν και η συμμαχία των… «πουθενάδων»
Πιο κάτω και από τη τραγική «Συμμαχία των Προθύμων», είναι η συμμαχία του διπλωματικού «πουθενά» όπου ανήκει η Ελλάδα με «υπογραφή» Μητσοτάκη
Ελευθέριος Ανδρώνης
Χίος: Άγρια γιούχα στον Μηταράκη για τις πυρκαγιές – «Ντροπή σας – Μας κάψατε για το αντιμόνιο» του φώναζαν οι Χιώτες
Ο αμήχανος Μηταράκης δεν έβρισκε άνθρωπο να καταδεχτεί να του μιλήσει και κάλεσε τον... χαμογελαστό Μητσοτάκη σε βιντεοκλήση
Κοινωνία
Η Le Monde ισοπεδώνει τους ύμνους Μητσοτάκη για το ΕΣΥ: «Η δημόσια υγεία της Ελλάδας παραμένει σε άθλια κατάσταση»
Εκτενές ρεπορτάζ από τη γαλλική Le Monde για τους αποκλεισμούς, την ανεπάρκεια και το brain drain που παρατηρείται στο ΕΣΥ
Κοινωνία
e-sportime (18/8) : Με λένε Γιώργο (Μαζωνάκη)…
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης που σημάδεψε τη μουσική σκηνή. Όσα ακούστηκαν τελευταία για την προσωπική του ζωή δεν έπρεπε ποτέ να είχαν πάρει αυτή τη διάσταση.
Ηλεκτρονική έκδοση
Ένα Ποίημα για την Κύπρο 1974 – Η προσταγή του Διγενή
Ένα Ποίημα από την Ευαγγελία Λάππα για την Κύπρο
Κοινωνία
Κοίμηση της Θεοτόκου: «Έχεις την εύνοια της Παναγίας; – Έχεις το παν. Δεν την έχεις; – Έχασες το παν»
Η «σκανδαλώδης» βοήθεια της Παναγίας είναι ισόβιο δώρο για όλους μας, αρκεί να έχουμε τη θέληση να το επωφεληθούμε
Ελευθέριος Ανδρώνης
Γιάννης Κεφαλογιάννης: Η Ελλάδα καίγεται 3 μέρες και θυμήθηκε να εμφανιστεί τώρα γιατί του… έθιξαν το 112!
Αντί να παραιτηθεί για την καταστροφή της χώρας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης κουνάει και το δάχτυλο στον Δήμαρχο Πάτρας, Κ. Πελετίδη!
Κοινωνία
Εμπρησμοί: Οργή πολιτών για τους εγκληματίες που συνελήφθησαν να καίνε την Πάτρα – «Δεν αρκεί η φυλακή – Πείτε μας τα κίνητρά τους» λένε
Σάλος με τις συλλήψεις των νεαρών εμπρηστών στην Πάτρα - Απαντήσεις στο «ποιοι και γιατί μας καίνε» απαιτούν οι Έλληνες
Κοινωνία