ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρ. Σβίγκου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με επιχειρηματίες»

Τη δική της απάντηση έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε όσους κάνουν λόγο για σχέσεις της κυβέρνησης με επιχειρηματίες
Ρ. Σβίγκου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με επιχειρηματίες»

Τη δική της απάντηση έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε όσους κάνουν λόγο για σχέσεις της κυβέρνησης με επιχειρηματίες.

Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέσεις με επιχειρηματίες σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση, εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,ενώ τόνισε πως μέλημα της κυβέρνησης είναι η οικοδόμηση ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος, κάνοντας μάλιστα λόγο για γελοιοποίηση της ΝΔ.

«Όποιος ακούει τη ΝΔ, καταλαβαίνει ότι αυτά είναι αστειότητες και γελοιότητες, γιατί, αν υπάρχει ένα κόμμα που την πορεία του και την πολιτική του διαδρομή την έχει συνδέσει με τα οικονομικά συμφέροντα, αυτή είναι η ΝΔ» είπε η κ. Σβίγκου και συμπλήρωσε:

«Σε όλες τις πλευρές της πολιτικής και οικονομικής ζωής έχει προσπαθήσει να βάλει άλλους κανόνες και να δείξει με πράξεις πλέον ότι το καθεστώς της διαπλοκής έχει τελειώσει.Κι αυτό το έχουμε κάνει με συγκεκριμένα βήματα και με συγκεκριμένες νομοθεσίες και στο καθεστώς των προμηθειών και στο καθεστώς των συμβάσεων, αλλά και στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Οπότε, όταν λέει η ΝΔ για επιλεκτικές σχέσεις επιχειρηματιών με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ ότι αυτογελοιοποιείται…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρ. Σβίγκου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με επιχειρηματίες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.