ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» στην κυβέρνηση – 9 μονάδες προβάδισμα για ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (pic)

Ισχυρό είναι το προβάδισμα που διατηρεί η ΝΔ έναντι της κυβέρνησης, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Αναλυτικότερα σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με 9% στην πρόθεση ψήφου. Πιο συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 28,5%, με το ΣΥΡΙΖΑ στο 19,5%, ενώ...
«Καμπανάκι» στην κυβέρνηση – 9 μονάδες προβάδισμα για ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (pic)

Ισχυρό είναι το προβάδισμα που διατηρεί η ΝΔ έναντι της κυβέρνησης, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με 9% στην πρόθεση ψήφου.

Πιο συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 28,5%, με το ΣΥΡΙΖΑ στο 19,5%, ενώ ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 8%, η Χρυσή Αυγή με 7,5% και το ΚΚΕ με 5,5%.

Στο 2% όπως αναφέρεται, είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων ενώ ακολουθούν με 1% ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πλεύση Ελευθερίας, ΛΑΟΣ και Ελληνική Λύση.

Επιπρόσθετα στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων, η Νέα Δημοκρατία αγγίζει το 31,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ το 21,5%, ενώ ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 8,5%, η Χρυσή Αυγή με 8% και το ΚΚΕ με 6%.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καμπανάκι» στην κυβέρνηση – 9 μονάδες προβάδισμα για ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.