ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος σεισμός – Μητέρα Κλαίρης: «Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος»

O σεισμός των 6.7 ρίχτερ που… χτύπησε την Σάμο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές ζημιές αλλά και να… φύγουν δύο νεαρά άτομα Ο λόγος για την 15χρονη Κλαίρη, αλλά και τον 17χρονο Άρη, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο καθώς επέστρεφαν από το σχολείο όταν γινόταν ο σεισμός. Η τοπική κοινωνία ακόμα είναι συντετριμμένη,...

Σεισμός Σάμος: Σχεδόν 60 μετασεισμοί μετά τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

O σεισμός των 6.7 ρίχτερ που… χτύπησε την Σάμο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές ζημιές αλλά και να… φύγουν δύο νεαρά άτομα

Ο λόγος για την 15χρονη Κλαίρη, αλλά και τον 17χρονο Άρη, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο καθώς επέστρεφαν από το σχολείο όταν γινόταν ο σεισμός. Η τοπική κοινωνία ακόμα είναι συντετριμμένη, ενώ το δικό της συγκινητικό μήνυμα έστειλα η μητέρα του νεαρού κοριτσιού που έφυγε τόσο άδικα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάμος σεισμός: Βίντεο «σοκ» από την ώρα της καταστροφής! (Video)

Από την πλευρά του ο πατέρας του 17χρονου Άρη Αλέξης Κομνηνός, δημοσιογράφος στο Samos today, μιλώντας στο protothema.gr τόνισε για το τραγικό περιστατικό: «Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ και έψαχνα τα παιδιά μου. Ο γιος μου ήταν δαιμόνιος ρεπόρτερ»

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς των δύο παιδιών που δεν τα κατάφεραν, στο συγκεκριμένο δρομάκι όπου και έγινε το τραγικό συμβάν στην οδό Κόναρη, την ώρα του σεισμού έπαιζαν πάρα πολλά παιδιά, τα οποία γλίτωσαν από τύχη.

Exit mobile version